Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 26 iulie 2013

Primarii declarati incompatibili sunt in metastaza

Uniunea Saraciei Lucii s-a intrunit la Bucuresti pentru a cere modificarea legii ANI, care-i arde pe primarii si presedintii de Consilii Judetene. Dragnea si Ponta au anuntat ca fac front comun pentru a stopa ANI in actiunile sale. "Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Sibiu, ca jumatate dintr primarii si consilierii din Romania au fost declarati incompatibili de ANI si au procese in instanta, drept care vrea o discutie cu Agentia Nationala de Integritate si cu reprezentantii Comisiei Europene, pentru a gasi o solutie legislativa corecta."

O descindere printre primarii grupului infractional USL-ist ne poate da dimensiunea abisului cognitiv in care se zbat acestia. Normal, in acest univers total paralel cu realitatea, Pontel si Draganel, doresc schimbarea legii si apararea lichelelor din primarii, decat sa ramana fara presedintii consililor din trei judete( Constanta, Alba si Brasov) si nenumarati primari hoti. In cazul in care UE nu le permite pucistilor din USL sa schimbe legea ANI( cu siguranta ca UE nu aproba hotia penalilor din USL), judetul Brasov o sa fie lovit in "frunce" chiar prin baronetul vopsit in cap, Aristotel Cancescu, dar si in marionetele din alte localitati brasovene, implicit primarul liberal al Fagarasului, Sorin Manduc.

Controlul public al acestor institutii unde mai este ? Aceste institutii nu sunt ale voastre stimabililor si nici pe viata nu ati fost alesi. Si asa trucati licitatiile, ne indatorati cu bordurile voastre fara numar, va imbogatiti pe spinarea si taxele noastre, dar va e teama ca daca voi nu sunteti in AGA e posibil sa transpire informatiile despre golaneala cu care conduceti aceste institutii! Nu va mai staura necuratul de banet nemuncit... O realitate de care autoritatile si primarii incompatibili nu se pot ascunde, chiar daca in sedinte inchid usile in nas "pulimii".

Ultimul eurobaramotreu arata o scadere drastica in sondaje a increderii in USL, iar "cuviosii" de la centru prefera schimbarea legii si a regulilor, decat sa ramana si fara bruma de primari hoti din teritoriu. Daca cineva ar avea curajul sa vada ale cui sunt firmele care fac lucrari , indiferent de ce fel , ar constata ca toate, dar absolut toate sunt din ograda penalilor care sunt cercetati de ANI.

Cum ramane cu marea bordureala, e sub 15.000 de E ?Nu de alta,, dar sa nu apara si cei de la DNA, ca astia nu se joaca ...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...