Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 4 iulie 2013

Politicienii si-au burdusit buzunarele distrugand industria si economia tarii

Politicienii au reusit sa faca o afacere profitabila prin insusirea patrimoniului in buzunarele proprii, distrugand economia tarii, taind la fier vechi industria si punand pe butuci agricultura.

Reteta a fost simpla: o mana de ahtiati dupa lovele s-au strans intr-un grup restrans de mafioti si cu ajutorul celor din teritoriu au purces la devalizarea economiei romanesti. Au inceput cu privatizarile trunchiate din industrie, pe care au taiat-o la propriu si au vandut-o la fier vechi, lasand o multzime de oameni someri. In CCh Fagaras si-au lasat tineretea si amintirile peste 10.000 de salariati, iar o mana de imbuibati au distrus in doar catziva ani, ceea ce reprezenta nr 2 in lume. 

De ce nu sint trasi la raspundere vinovatii si ce pazesc serviciile secrete ? Cum de li se permite talharilor sa ruineze o tzara si de ce nu plateste nimeni, niciodata, pentru privatizari ratate sau privatizari cu dedicatie. Cine stapaneste, in realitate, Romania pe care se bat toti strainii ? De ce vor toti sa ne exploateze subsolul si mai ales de ce vor sa ne distruga si agricultura ?

Acum se doreste vanzarea la propriu a pamantului agricol catre straini, desi, odinioara, se striga de catre cei care ne conduc astazi , arhicunoscuta lozinca : " Noi nu ne vindem tara!" . Ei bine, lasa ca ne-o fura politrucii. Pe langa toate acestea au mai dat si legea care da liber la achizitii publice. Mai pe romaneste, totul sta in pixul primarului care nu mai trebuie sa organizeze licitatii pentru achizitiile sub 30 de mii de euro si pentru lucrari sub 100.000 de euro. In concluzie: s-a dat liber la finantarea partidelor aflate la putere, fara sa se mai poata amesteca ANRMAP( cei care se ocupau cu anularea in istanta a contractelor de achizitii contestate ) sau Consiliul de Solutionare a Contestatiilor. Deh, vin vremuri grele si banii trebuie sa ajunga in pusculitza de partid a fiecarei tabere, mai ales ca se apropie un nou an electoral.

Taina:
Cum vor reactiona adevaratii stapani ai Romaniei de la Bruxelles, cand vor vedea cum politrucii au transformat din nou Curtea Constitutionala in piesa de decor ? 
Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...