Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 8 iulie 2013

Ploaia si dezinteresul autoritatilor locale

In fiecare an avem parte de acceasi situatie la aparitia unei ploi mai zdravene, strazile sint inundate si canalizarea veche nu mai poate prelua toata apa care se deverseaza in canalul colector. Ca la fiecare ploaie mai zdravana se inunda municipiul, nu e traba administratiei, ca ei au alte lucrari mult mai importante de realizat. Este suficient ca au adus un stol de lebede, care trebuie sa isi mareasca aria de locuit si sa fie admirate si de catre cetatenii care stau tocmai in cartierul 13 Decembrie. 

Astfel ca, sub pasarela din cartierul amintit s-a adunat apa ca intr-un lac natural, iar autoritatile au trimis politia comunitara sa devieze circulatia in zona. Pietonii si hoarda de gura-casca au ramas sa admire lebedele si pestii care s-au grabit sa populeze balta de sub pod. Asta da solutie, gasita de edili!

Importante sint doar maririle de taxe si impozite, lucrarile de mantuiala si asfaltarile sau peticele aducatoare de profit, ori lucrarile arondate consilierului penelist care are firma de pavele. Ca deh, de aici se obtin comisioane si bugetul se goleste, dar apa ramane...Mai punem si doua pansetutze si trei bolovani prin centru si le-am scos fagarasenilor ochii cu "investitii si mari realizari" infaptuite de catre liberalii neputinciosi dar tari in clantza.  

Taina:
Noroc ca natura nu s-a dezlantzuit pe o perioada mai indelungata de timp, ca toti concetatenii erau nevoiti sa-si petreaca sfarsitul de saptamana in cizme, cu unditza in mana si sa isi cumpere barca sau macar un colac de salvare. Daca fulgerul care a lovit transformatorul de curent care a lasta Fagarasul o ora fara electricitate lovea in cladirea din centru vopsita strident in galben, poate ca lucrurile se miscau altfel. Dar avem tot timpul inainte....(YO)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...