Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 31 iulie 2013

O moarte misterioasa : Fiul fostului director al Nitramoniei a incetat din viata

Cristian Suteu, fiul fostului director general al Combinatului Chimic Fagaras, in varsta de doar 55 de ani, a fost gasit fara suflare in propria casa. Barbatul locuia in Breaza, era casatorit si avea doi fii.

Politia nu a oferit detalii despre moartea barbatului, lasand totusi sa se inteleaga ca este o moarte suspecta, iar rezultatele finale vor fi aflate abia la sfarsitul anchetei. Nici vecinii sau satenii nu au facut declaratii publice, fiind mai reticienti in fata jurnalistilor si a presei.

Cativa carcotasi s-au gasit totusi, ei afirmand ca moartea este cam suspecta, punand totul pe seama lipsei banilor. Cei care sufera de scenarita acuta au mers chiar mai departe afirmand ca totul seamana perfect cu vendetta clanurilor mafiote, cei care au dorit sa-i inchida gura lui Teodor Suteu, fostul director, care recent a inceput sa faca dezvaluiri in presa locala asupra mafiotilor care au devalizat CCh Fagaras.

Asteptam cu interes concluzia politistilor si sfarsitul anchetei, sparnd ca astfel se va face lumina asupra mortii misterioase. Pana atunci, speculatiile cotinua.

Sincere condoleante familiei indurerate.

2 comentarii :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...