Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 10 iulie 2013

Ministrul Sanatatii, liberalul Eugen Nicolaescu si "ratiunea" demiterii politice

PNL poate face obiectul unui interesant studiu de caz.

Managerul Spitalului de copii "Marie Curie" din Bucureşti a refuzat să-şi dea demisia, aşa cum i-a cerut Eugen Nicolăescu. Acesta a reactionat : „Nu voi demisiona pentru că nu am ce să-mi reproşez ca director de spital." Ministrul Sănătăţii l-a demis ieri pe acesta, înlocuindu-l cu un avocat din grupul liberalilor. Că se pricepe al dracului de bine un avocat la medicina!

"Interesul acut al domnului ministru pentru Spitalul «M.S. Curie» - spital de copii, cu impact emoţional mare la public, este probabil generat de dorinţa de a rezolva problemele de imagine pe care le are în ultimul timp."

După acesta declaraţie, ministrul Sănătăţii Eugen Nicolăescu l-a demis ieri pe directorul Spitalului "Marie Curie", urmând ca în locul acestuia să fie numit Daniel Buzatu, fost director al unităţii sanitare. Potrivit anunţului făcut de ministru, într-o conferinţă de presă, Smarandache este demis întrucât nu avea act adiţional la contractul de management pe 2012, fiind singurul manager de spital din ţară în această situaţie.
( Dama cu ierburi)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...