Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 15 iulie 2013

Lucrari in municipiul Fagaras : Santierul "Cu-cu", nu sínt bani,dar e de lucru !

Odata cu aparitia unor dezvaluiri facute in presa scrisa,  au inceput sa se incinga spiritele. Nervii scapa de sub control, iar amenintarile curg fastuos. Acuma, ca sint simple amenintari sau ca isi arata muschii fiecare, nu prea ma intereseaza. In mare, am cam scris despre toate partidele si despre mai toti liderii care, intr-un moment sau altul, au atras atentia. Cu alte cuvinte, lucrurile par a fi sub un anumit control atat timp cat, chiar si sub imperiul unor lupte murdare, natura institutionala a orasului e tinuta in alerta, chiar si la cote de avarie.

Ca unii se arata dezamagiti ca n-au mai primit ei lucrarile directe ( sub 15.000  de Euro si FARA LICITATIE) inseamna ca s-au schimbat jocurile si actionarii in partidul galben. Ca ceilalti, in frunte cu edilul sef, s-au hotarat sa acorde si altora lucrari, insemna ca relatarile din mass-media si barfele sau acuzatiile aduse unor personaje, a produs efecte. Critica isi are rolul ei, iar razboiul mediatic poate genera, in final, unele invataminte.

Beneficiarii lucrarilor care au inceput in municipiul Fagaras, raman lociuitorii, chiar daca pentru aceste lucrari, cineva baga multi bani in buzunare. Bine ca se realizeaza ceva si pentru cetatean, ca de pavelele si bordurile lui Urs( consilier local liberal) bagate cu forta pe gat fagarasenilor, sintem satui. Personal, ma bucur ca se realizeaza mai multe lucrari in oras, ca se asfalteaza cateva trotuare, dar cand ma gandesc ca 4 miliarde se vor evapora si ca ne alegem cu un trotuar minuscul, dar cu borduri noi( sic, ghici cine le furnizeaza ?), ma cam apuca groaza.

Taina:
Au inceput lucrarile pe santierul fagarasean "Cu-cu", unde alesii se vaicaresc ca nu au bani, dar au de lucru...Mda, dar dau de lucru firmelor de casa liberale, care muncesc incet, prost si cam de mantuiala. Sorry, dar asta este adevarul! 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...