Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 18 iulie 2013

Horoscopul și ce ne dezvaluie astrele

Mie mi se pare o glumă , o rubrică de divertisment, care n-are ce căuta într-un jurnal de știri. Dar din pacte, o mulțime de oameni își încep ziua căscând ochii la această rubrică, chiar dacă au uitat cafeaua pe foc și periuța de dinți în gură .
  
 De ce-aș căsca ochii și urechile să aflu că "racii sînt fericiti astăzi și au parte de o zi minunată sau de un câștig" ? Zău așa ? Păi, dacă este vară, soare și pe deasupra și vremea concediilor, cum să nu aibă parte de o zi superbă, mai ales că astăzi este și zi de salariu? Altă fază care mă distrează este aceea în care se face referire la "leii și fecioarele vor deveni părinți, iar capricornii o să nășească". Aha ! Iar pentru asta aveau nevoie de horoscop ? Oare ei, nu știau cu mult înainte că s-au jucat de-a mama și de-a tata? Eu cred că și-au și găsit nași ( poate chiar capricorni), au antamat deja restaurantul și slujba religioasă.  
  
 Cel mai tare mă distrează fraza " Mercur este retrograd - bine că nu-i retard -  iar astrele ne vor pune bețe în roate" ..."Mercur intră în Rac" ??? Hmmm! Da'ce-i homosexual ? Că a părăsit-o pe Jupiter și etc, de parcă mă și interesează viața sentimentală a astrelor!   
  
 Mi s-ar părea mai interesant să le spună oamenilor ce numere să joace la loto, măcar așa ar mai scăpa și amărăștenii de sărăcie. Dacă Pluto sau Marte se conjugă astăzi cu Luna, berbecii și credulii vor putea împărții nr de aleși locali la numărul de promisiuni făcute în campanie, adunate cu anul nașterii și scăzând "taxa pe țeavă" impusă de Ecoterm, care o să fie anulată în curând.  
  
 O altă previziune astrală interesantă ar consta în prezicerea datei în care o să se asfalteze străzile  municipiului nostru, că firma care castigase licitația, i s-a reziliat contractul. Iar dacă Mercur intră regulat de trei sau patru ori pe an în mișcare retrogradă, să ne dea și nouă numele politrucului sau măcar anticamera în care trebuie să așteptăm cuminți pentru a obține binecuvântarea pentru postul din cadrul primăriei, ca cei fără recomandare se pare ca n-au obtinut nota de trecere la examene. Din statul PeNaLilor trebuia să invete pentru examen,  iar atunci luau nota 10 si nu 1 virgula ceva. 
  
 Mercur este palavragiul zodiacului care analizează, definește , exagerează, este curios, dar nu ne spune și nouă câți câini comunitari mai avem pe străzi sau invazia de căpușe și alte insecte care ne bruiază existența.  

Taina: 

Până una alta, urmează o perioadă în care activitățile noastre trebuie să înceapă cu €œRE-ORGANIZARE, RE-EVALUARE, RE-DEFINIRE, RE-FINANȚARE, RE-FLECTARE, dar Re-Angajare sau Revenire la condiții decente și o viață lipsită de politicieni corupți, nu se Re-întrevede ? 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...