Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 16 iulie 2013

De ce miroase a hazna liberala in Fagaras ?

Multi fagaraseni au constatat mirosul de hazna penalo-liberala ce emana din gurile alesilor locali, in majoritatea lor de culoarea diareei, cei care intoxica si polueaza aerul de munte din micutul nostru municipiu. Mai marele staroste, marioneta cu moaca de bleg, a inceput sa isi arate adevarata fata de slugoi si om far' de onoare fata de alegatorii urbei, prin instigarea consilierilor de a vota sedinta cu usile inchise, de interes public, care viza intreaga comunitate din municipiu.

Norocul nostru ca politrucii din partidele autohtone se mai cearta intre ei, postand sub diferite pseudonime pe la ziare si bloguri, astfel ca, mai avem si noi ocazia sa demonstram ca nu síntem paranoici sau avem vreo problema cu un personaj anume. Au inceput sa se spurce intre ei, ca deh, multe guri de hranit si cam putini bani la buget pentru atatia ahtiati dupa lovele.

Consilierul Adrian Neag arunca navodul, iar camarila lui Manduc riposteaza cu dictonul ( am facut si rima intentionat) : "Fost-ai lele cat ai fost... si-ai ramas un lucru prost". Acuma, nu-i treba mea cu ce se intampla in haznaua liberala, nici dejectiile cu care se improasca intre ei, pe mine personal ma deranjeaza atitudinea si pozitia lor ( statul pe .. "vine") fata de cetatenii urbei. Aroganta si luarea deciziilor fara sa ne consulte, plus ca se mai baga in seama si "lampa trista" ala de Marius, un imbecil mai mare decat permite legea, in speranta ca face si el valuri in puturosenia emanata de liberalii fagaraseni. Colac peste pupaza, iese si negriciosul ala de Mehedintiu, un traseist oportunist, migrator la PNL, care face pe berbantul( caci n-are trompa elefantul, desi gurile rele povestesc ca a distrus destule familii acest doctoras de copii sau face copii...xerox)  si ne spune ca el nu este de acord cu aceasta "taxa pe teava", dar o aproba tacit. Pai, doar faci parte din closetul penalilor liberali, asa ca trebuie sa te 'cufuresti' la comanda.

 Mergeti mai cacaciosilor si trageti apa, dupa ce va cufuriti pe gura, la sedintele din consiliu, ca pute rau tot ce emanati voi. 

Taina:
Pe langa faptul ca primarul a fost declarat incompatibil de ANI, mai este si neobrazat, aratand un dispret total fata de cetateni, ascunzandu-se in spatele usilor inchise. Ce mare om, ce caracter poate sa aiba un primar care nu are curajul sa isi asume raspunderea pentru esecul administrarii orasului si a proastelor decizii luate in defavoarea cetateanului ? Ce se mai erija el in salvatorul orasului, cat timp era doar viceprimar si facea anticamera la biroul lui Barbuti! Il critica pe acesta si-l musca de partea dorsala la tembeliziunea galbena, ori de cate ori avea prilejul( saptamanal). Iar acum, ce face Manduc? Ne asupreste! Isi bate joc de noi, de cetateni! Rusine sa va fie, demagogilor si slugi ale lui Cancescu. 

Imi este clar ca, in curand, pe fluturasul de salariu al alesilor locali si ai directorilor unsi in deconcentrate, va aparea un nou spor, de penal ( citeste  hoţ  ). Se vor recompensa cei care au distrus CCh Fagaras, cei care au inrobit cetatenii cu taxe si biruri ilegale, fiindca aceste "merite" nu pot fi trecute cu vederea, nu-i asa ?  Poate ca la urmatoarea sedinta cu usile inchise, o sa treaca alesii pe ordinea de zi si atribuirea de CERTIFICATE DE HOTI, in speta consilierilor prezenti si celorlalti care au pus umarul la furtisaguri din banul public. De pe urma acestui certificat, o sa fie scutiti de la plata taxelor si impozitelor aberante( cum a facut Grapa), a taxei pe teava ( Mehedintiu si ceilalti consilieri) si poate ca transportul o sa fie gratuit pe raza municipiului pentru toti consilierii, ca doar asa o sa vada si ei dezastrul pe care l-au produs in Fagaras.

Cine naiba sa-i mai creada pe toti acesti penali care au distrus Fagarasul ? Rolul acestui articol este de a arata magariile comise de edili si faptul ca nu mai pune nimeni botul la vrajelile lor penale, iar pe noi ne deranjeaza comportamentul lor. 
(YO)

2 comentarii :

  1. Cred ca esti deja penibil, poate chiar penal cu postari de genul asta!!! Cine te crezi de poti jigni pe toata lumea in halul asta? Esti un frustrat sau unul care nu are ce face toata ziua.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai frustrat decat penalii care fura si mint toata ziua, nu sunt, cu siguranta.
    Ca platitor de taxe si impozite, am tot dreptul sa-i trag de maneca pe sarlatanii din politica fagaraseana si sa-i demasc. Te deranjeaza sa-ti vezi caracterizarea si purul adevar?


    Cosmarul penalilor

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...