Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 1 iulie 2013

Anunt la MICA PUBLICITATE : Pierdut increderea in Consililu Local. Il declar NUL.

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare ! 

Conform uzantelor impuse de lege in cazul pierderii unui act oficial, sintem obligati sa dam un anunt in presa si sa specificam acest lucru. Ca urmare, m-am conformat, astfel ca, pierzandu-mi increderea in CL, il declar NUL.

Stimati consilieri locali,

      Subsemnatul YO, cel care a votat impreuna cu marea masa de fraieri din muncipiul nostru, doar ca ca sa ajungeti voi consilieri pe listele impuse de partidele pe care le reprezentati, declar pe proprie raspundere si nesilit de nimeni, ca mi-am pierdut increderea si speranta in voi, declarandu-va NULI si INEXISTENTI.  

Nici macar nu mai conteaza din ce familie politica faceti parte, deoarece semanati izbitor de mult in deciziile pe care le luati, de parca ati fost fatati de aceeasi muma , fiind frati de cruce in ale talhariilor. Sau cu cruci in singe, cine sa mai stie?! Pe langa faptul ca suferiti de acelasi sindrom: indolenti, nepasatori, incapabili in luarea deciziilor pentru cetatean, perversi si demagogi, chiar mincinosi notorii, fara cuvínt, mai sinteti si slabi pregatiti sau idioti, usor manipulabili si santajabili, inchistati in autismul care va ínconjoara si fara discernamant in perceperea realitatii, mai dati dovada si de nepasare la doleantele cetatenilor, ceea ce este la fel de grav. Va doare fix in palarie de comunitatea care v-a ales, va eschivati si chiuliti de la sedinte, motivand ca “munciti in comisiile de specialitate” din care faceti parte. Aiurea in tramvai ! In fapt, o ardeti prin oras sau acasa, iar la sedintele la care luati parte in CL “fușăriţi” nenumaratele puncte de pe ordinea de zi, astfel ca, paticipati efectiv maxim o jumatate de ora, fiind absenti si plictisiti. Supunerea la vot este de fapt doar o formalitate si un joc de imagine, o gluma proasta in care sa creada cetatenii. Doar cand este vorba de propriul interes si ceva "comisioane" de incasat, va aratati interesul si va dati batzosi. Deschideti gura doar cand este de fatza presa subordonata voua si doar ca sa va lansati zambetul tamp si ironic, ca va place sa va vedeti pe sticla. Purtatori de vorbe goale si fara continut, care nu se tin niciodata de promisiunile facute in campanie. Pe línga majoritatea consilierilor dubiosi si acuzati de acte de coruptie,buticarii, valutistii, copiii fostilor membri de partid, se prea poate sa mai regasim si cazuri izolate de consilieri onesti, marginalizati si fara drept de apel in fatza hoardei de mafioti.

 De aceea, ma consider exonerat/absolvit de obligatia de a mai contribui la birurile ilegale pe care ni le impuneti sub diferite taxe si impozite. Ma consider un CETATEAN LIBER si autonom care nu mai doreste sa se lase subjugat de catre alesii locali. Ma lepad de satanele care se imbogatesc pe spinarea noastra a contribuabililor, cei care platim neconditionat toate taxele si impozitele, fara sa avem posibilitatea de a va trage la raspundere pentru deciziile voastre si de a va impune si noi, cetatenii :
- taxa pe incompetenta;
- indolenta si necompetitivitate;
- taxa pe prostie; 
- amenda administrativa pentru nerespectarea promisiunilor din campanie

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...