Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 19 iunie 2013

Accidente pe banda rulanta in Fagaras

Serviciul rutier de circulatie Fagaras se confrunta saptamanal cu accidente si incalcari grave ale codului rutier. Pe langa faptul ca drumurile sunt o mizerie, mai sunt si obstructionate cu tot felul de insule de separatie, ronduri de flori duble, gropi cat craterele, nemarcate si inguste, la toate acestea mai contribuie si nerabdarea soferilor, nervozitatea de care dau dovada pe caldura asta caniculara sau pur si simplu teribilismul tinerilor.

Astfel ca, nu trece saptamana sa nu ni se relateze despre accidente savarsite pe tot cuprinsul Tarii Fagarasului, fie ca este vorba despre DN 1 si capcanele mortii, fie ca sunt accidente stupide realizate de catre tineri sau chiar varstnici. Daca acum cateva saptamani un pensionar care s-a delectat cu licoarea lui Bachus a savarsit un accident hilar, iata ca alt varstnic vine sa intareasca regula, infaptuind un nou accident rutier pe un drum putin circulat, DJ 104 sau drumul de pe Dealul Galatiului. Este vorba despre P. Ovidiu Dumitru, de 79 de ani, care conducea autoturismul Fiat Panda, iesind pe miristea din marginea drumului datorita neatentiei. Ca o fi vrut sa faca o cascadorie sau doar un picnic, asta numai el stie ? Ceret este ca s-a rasturnat si si-a pus viata in pericol, dar si a pasagerului care a suferit vatamari corporale si a fost transportat la spital. Soferul nu consumase bauturi alcolice, dar probabil ca se credea la Top Gear.

O alta bataie de cap sunt conducatorii de mopede care sunt depistati in trafic pentru diverse nereguli, incepand cu lipsa permisului de conducere si pana la neinmatricularea mopedului. Mai grav este faptul cand sunt depistai si sub influenta alcoolului. Acestora li se intocmesc dosare de urmarire penala care se inainteaza Parchetului.

Taina:
Pe langa faptul ca nu poseda carnet de conducere si nici nu cunosc regulile de circulatie, mai si obstructioneaza traficul si provoaca accidente. Bine ca s-a mai rarit traficul mopedistilor care ne bazaiau la cap cu drujbele lor pe doua roti. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...