Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 11 iunie 2013

Senatorul de Brasov, Ioan Ghise, cere demisia lui Ponta

Semne bune anul are, USL-ul mandra floare, o sa se rupa dupa vacanta de vara. Primii ghiocei galbeni spurcati i-a scos tot un senator liberal, un fagarasean mai nataru decat Ghise, graparul cu dizabilitati fizice dar mai ales intelectuale, Sebastian Grapa, care a scos perle si acuze la adresa baronilor PSD-isti, asmutit de catre stapanul cancescu
sa sara la gatul lui Ponta si Dragnea.

Acum, Ioan Ghise, senatorul cu fixatiile pe demitere si suferind de scenarita acuta asupra persecutiilor impuse de catre fortele oculte, sare si el la gatul lui Ponta, cerand nici mai mult nici mai putin decat demisia acestuia. De data asta, chiar sunt de acord cu afirmatia facuta, cu specificatia ca ar trebui sa-si dea demisia tot Guvernul Ponta II si toti parlamentarii.

Asadar, fostul primar al Brasovului si securistul turnator, vine si face acum pe lupul moralist, semn clar ca USL o sa se destrame. Liberalii ataca din vreme PSD-ul si pe Ponta, sperand sa atraga astfel cat mai mult electorat in perioada imediat urmatoare vacantei de vara, cand vor trece in opozitie datorita sfarsitului de mariaj dintre cele doua partide.

USL-ul si reprezentantii guvernului bat apa-n piua cu probleme minore, se cearta pe impartirea/regionalizarea Romaniei ca sa poata fura cat mai mult, sa legifereze casatoriile intre sexe, sa discrediteze BOR-ul, sa distruga economia si industria din tara, revizuiec Constitutia dupa interes si incaseaza prime si lefuri pentru dormit si neprezentare la locul de munca.

Redau si cateva pasaje din declaratia lui Ghise :

"Premierul trebuie sa isi dea demisia. Domnule, le-a spus premierul cetatenilor carora le ceream votul ca daca il aleg peste 3 zile se duce sa semneze acordul de coabitare cu Basescu? N-a spus. Daca spunea, il mai alegeau? Poate nici macar deputat. Cand faci o constructie pe cativa ani, tu coabitezi cu aliatii sau cu adversarul? Adversarul anuntat inainte de alegeri e partenerul de dupa alegeri. Iar aliatii de dinainte de alegeri nu mai sunt partenerii de coabitare de dupa alegeri. Coabiteaza reprezentantii serviciilor secrete."

"Premierul a tradat electoratul USL. Antonescu i-a spus sa nu semneze. Ceea ce este grav, sa pui procurorii din regimul Basescu, tu premierul USL, sa o pui in functie pe Kovesi pe care in vara o acuzai. Tu, Ponta, tu o pui."

"Cum te pui tu de acord pentru niste teme, gazele de sist, Rosia Montana, Cuprumin, energia cu Basescu, care nu face nimic in actul de guvernare, dar nu te pui de acord cu PNL si Antonescu? Nu l-am auzit punandu-se de acord cu Antonescu pe aceste teme."

Taina:
Avem certitudinea ca exista un razboi in interiorul USL si ca se duc lupte de gherila in interiorul coalitie. Ramane sa vedem cand o sa se rupa hidra cu doua capete...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...