Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 14 iunie 2013

Se schimba conductele de apa si canal in Fagaras

Cu un contract barosan in mana, o firma agreata de catre edilii fagaraseni a venit tocmai de la Bucale sa ne schimbe noua tevile contra sumei de 14 milioane de Euro, din care scadem comisionul incasat de edilii penelisti - Lolek si bolek pe post de primar si viceprimar, comisionul incasat de sasul Johannis care este si vicepresedinte liberal, membru in AGA la Apa Canal Sibiu si vicepresedintele CJ Brasov, Mihai Pascu, etc.

Cand ai de unde si nu sunt banii tai proprii, se imparte suma si tot mai ramane si de sponzorizari ale partidului. Nu asta-i baiul! Doar sa se faca lucrarea ca lumea si nu doar de mantuiala ca pana acuma. Sper sa ramana si fagarasenii cu beneficiul unei lucrari ample si de calitate.

Taina:
Contractul presupune inlocuirea a 29 km retea de apa si extinderea ei cu peste 3 km. De asemenea mai este vorba de 28 km retea de canalizare de inlocuit si extinderea ei cu alti 6 km. Speram sa se si finalizeze lucrarea, ca de promisiuni si tzepe liberale suntem satui, ca de de mere padurete...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...