Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 20 iunie 2013

Primaria Fagaras ne impune taxa pe incompetenta si golaneala liberala

Cu un buget dimininuat si cheltuieli enorme, edilii fagaraseni se zbat de ceasul mortii sa gaseasca o noua modalitate de a stoarce bani de la cetateni prin diferite mijloace de suprataxare si biruri marite. Ca deh, obrazul liberal si clica de slujitori frecangii de prin toate birourile si institutiile subordonate, toti directorasii, sefii si sefutzii, secretarele si sponsorii din campanie, cu lefuri babane se recompenseaza.

Bun, acuma o sa sara liberalii de "tur" in sus si o sa vocifereze : " Preturile s-au majorat si conducerea centrala s-a spalat pe maini, impunandu-ne cu de-a sila sa crestem taxele si impozitele sau sa intram in insolventa." Bine, bine, eu pot sa inteleg dusul rece pe care l-ati primit, dar asta nu inseamna ca trebuie sa asupriti cetatenii, ci dimpotriva, sa le aparati interesele. Sa dati dovada de bun administratori si sa va onorati promisiunile din campanie. In caz contrar, sunteti doar niste golani INCAPABILI si TZEPUITORI.

Majorarea taxelor si impunerea birurilor prin firmele subordonat care au nascocit tot felul de inginerii economice doar ca sa mareasca taxa pe : apa, salubritate, caldura, la cele mai ridicate cote din tara, a fost, de fapt, varful iceberuluicare a pornit de a pornit o adevarata tirada de nemultumiri la adresa liberalilor care conduc urbea. Astfel ca, lucrurile au scapat de sub control cand vine vorba despre taxe si impozite nascocite, aprobari sau eliberari de documente, etc.

Dar altfel cum sa supravietuiasca bugetul?! De unde altundeva sa se scoata bani intr-un municipiu in care nu exista practic investitii, industria e in moarte clinica si tinuta in perfuzii in speranta unei noi lansari a industriei de aparare, agricultura sta la mila Domnului, iar edilii au acaparat toate posturile si sugruma si micii intreprinzatori cu tot felul de chichite.

Taina:
Tocmai de aceea, cum le da cu minus in balanta, cum inventeaza o noua taxa sau scumpesc facturile la utilitati prin firmele subordonate. Iar noi, cetatenii, platim, stam la cozi interminabile si iar platim. Si ce primim in schimb? Praful de pe toba, promisiuni desarte, sosele pline de gropi, caini comunitari, disconfort, mizerie si praf, nesinguranta. Un sistem sanitar bazat pe jecmaneala, un sistem de incalzire in insolventa si ineficient care ne stoarce de bani, care si asa sunt foarte putini, un sistem de salubritate cu taxe enorme, iar toti acesti directori unsi de catre liberali traiesc in huzur pe spatele cetatenilor.

Concluzia : daca tot nu sinteti in stare sa gestionati bugetul si sa tineti fraiele comunitatii, atunci ar fi bine sa va recunoasteti INCOMPETENTA si sa va dati demisia. Poate ca ar trebui sa ne organizam si noi cetatenii intr-un forum civic si sa va cerem socoteala.

Propun urmatoarele impozite aplicate EDILILOR INCOMPETENTI :

1. N-ar strica sa va impunem sa platiti si voi impozit pe INCOMPETENTA si o taxa pe ticalosii, nesimtire si golaneala.

2. Impozitul pe promisiuni neonorate si taxa pe indicatori neindepliniti.

3. Impozitul pe favoritisme si taxa pe ipocrizie. 

4. Impozitul pe indiferenta si taxa pentru fiecare golaneala care suge din buget milioane si milioane adunate din truda fraierilor care muncesc si isi achita darile neconditionat.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...