Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 7 iunie 2013

Presiuni politice de dizolvare a Partidului "Totul pentru tara"

De aproape un an de zile se fac presiuni politice asupra procurorilor pentru dizolvarea Partidului "Totul pentru tara". Sa fie doar presiuni politice interne sau/si externe? Pe cine deranjeaja acest partid istoric cu radacini ample in Tara Fagarasului? Probele fabricate sunt irelevante si fara sustinere, neexistand probe, doar acuzatii de fascism, extremism si rasism, fara temei.

Cu toata insistenta si presiunea asupra procurorilor, la dosar nu s-au mai putut adauga probe sau alte dovezi care sa incrimineze partidul sau macar un singur membru al acestuia. Astfel ca, avocatul care a reprezentat partidul, a demontat pe rand, toate acuzatiile fara suport ale Parchetului, aratand ca cererea de dizolvare nu are fond.

Taina:
Atata timp cat s-a trecut la intimidarea familiei fostului detinut politic care detine un teren la Sambata de Sus, unde s-a desfasurat o tabara cu prilejul Zilelor Rezistentei, este clar ca sunt presiuni politice si abuzuri ale celor de la putere. 

Pana si preotii de la Manastirea Sambata de Sus au fost luati la intrebari de catre lucratorii MAI, cerand personalului sa le arate listele cu cei cazati in aceea perioada la manastire. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...