Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 5 iunie 2013

O noua gaselnita de escrocat bani : amenda pentru debransare

Nici bine nu s-a incheiat scandalul iscat de Ecoterm pe seama "taxei de teava" , ca acum vin sa ne instiinteze ca abonatii care s-au debransat si n-au achitat "taxa pe debransare" vor fi amendati. Nici mort nu scapi de leprele astea liberale, care iti cer bani pentru orice, indiferent daca ai contract cu societatea Ecoterm sau nu, daca esti viu sau ai incetat din viata. Daca ai decedat, trebuie sa platesti " taxa de deces" si abia apoi poti trece la cele vesnice.

Mai in gluma, mai in serios, reprezentantii Ecoterm au anuntat ca de la data de 15 mai au "dat drumul" la posibilitatea de debransare a abonatilor nemultumiti de prestatia societatii, doar ca trebuie platita o "taxa de  debransare" la sediul Ecoterm. Las' ca-i fain asa ! Cu alte cuvinte, numai ei te pot debransa - CA E MONOPOL LIBERAL- alte firme nu au acest drept,  ca nu-s specializati la Oxford. De aceea, toti abonatii care au apelat la firmele de instalare a centralelor termice de apartament si n-au achitat taxa la Ecoterm, sunt pasibili de amenzi atat ei, cat si cei care au efectuat lucrarea.

In cele 20 de zile care au trecut de la data in care abonatii au "liber la debransare", zeci de persoane au renuntat la serviciile acestei societati, iar pana la toamna au timp sa plece toti. Mai ales acum cand s-a anuntat triplarea pretului la gaz pana in 2014, asa cum a cerut FMI-ul.

Taina: 
Daca pe o scara de bloc mai sunt racordati doar doi sau trei abonati, acestia vor trebui sa plateasca un consum de 1200 de lei/gigacalorie fata de 300 si ceva, cat este acum. Las'ca-i bine! Un amarastean care n-a  reusit sa-si achizitioneze o centrala de apartament o sa plateasca factura mai mare decat are salariul. Nu-i bai, liberalii sa prospere.  


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...