Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 4 iunie 2013

Noua burghezie PNL-ista

Ca simplii cetateni avem asteptari mari de la cei care ne reprezinta, politrucii, care ar trebui sa fie primii care respecta legile, care de multe ori mai sunt si initiate chiar de catre ei.  Ete fleosc, ti-ai gasit! Aceasta este doar o speranta a alegatorilor, ca in realitate, alesii sunt primii care incalca legea. Bei, eu nu stiu cum sa va spun, dar noi astia cu aere de mitocani parveniti, am fost alesi de poPULAtie sa va conducem. Asa ca, mucles !

Tare m-am mai bucurat, recunosc sincer, atunci cand am vazut ca fagarasenii critica pe fata politica dusa de penalii liberali si nu se mai lasa prostiti de clica galbena si, in special, de capusa Ecoterm. Adica sa-i mai miste de pe fotolile alea galbene pe carmacii cu guler galben, ca prea stateau linistiti frecand-o in cap cat e ziua de lunga. Au inceput sa intre in fibrilatii si sa le tremure chilotii, sa se simta duhoare pe care o emana de atata imbuibare, pana hat departe. Acum nascocesc solutii pentru calmarea populatiei si iesirea din problema cu talharia pusa la cale de Ecoterm.

Freamat mare in tabara galbena, caci s-au lacomit si au vrut si postul de viceprimar, iar acuma, nu mai pot da vina pe aliatii rosii, care sunt numai 5 la numar si stau degeaba, ocupand doar scaunul la sedinte si ridicand timid doua degetzele, ca la scoala.

Taina:
Penalii din fotbal au inceput sa pice ca popicele, unul cate unul. In frunte cu Becali, care le statea in gat, pana la Mitica D, care este cercetat penal si risca sa se cazeze si el la Jilava. Acum este randul baronilor din politica, in special cei liberali sa fie inlaturati,  ca de cei rosii, nu se ating procurorii, deocamdata.

E randul nostru sa fim deasupra tuturor, sa cerem demascarea miseilor din politica locala! Mi-ar placea sa vad papusarii de la judet ca intra dupa gratii si li se confisca averea, dar cea mai mare satisfactie ar fi sa-i vad  condamnati pe toti politrucii fagaraseni care au tras tzepe. In primul rand fachirul Grapa, cel care a inghitit fondurile CJ, a halit "Cantina Combinatului"cu acte ilegale si alte jonglerii. Nici prestidigitatorul Tanjala nu trebuie uitat, cel care a facut sa dispare active intregi din Combinatul Chimic Fagaras, dar si altii : Mija, Manduc, Carje,  cei care au contribuit la smenuri si au indatorat fagarasenii. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...