Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 17 iunie 2013

Mafia care asupreste Fagarasul se foloseste de functionarii corupti

Fara sustinerea si acordul angajatilor statului, a celor care in mod normal ar trebui sa apere interesele cetateanului, politrucii si fraudele economice, tunurile si licitatiile trucate ale acestora, birurile ilegale impuse cetatenilor, nu ar avea loc fara sustinerea acestora.  Orice fapta care este acoperita de catre oamenii legii, le da puteri depline infractorilor economici ai partidelor politice care ne capuseaza bugetul municipiului, le da aroganta si falsul sentiment ca ei sunt mai presus de lege, sunt inamovibili ( ca si judecatorii..cei care de fapt ar trebui sa-i bage dupa gratii)  doar pentru simplu fapt ca fac parte din marea familie a Cosa Nostrei galbene sau rosii.


De aici si pana la sfidarea populatiei nu mai este decat un pas, un bun exemplu fiind cel al firmei de casa a liberalilor : Ecoterm. Judecatorii autohtoni, dau decizii pe band rulanta in favoarea mafiei galbene, desi sunt constienti ca este un abuz al edilililor si conducerii Ecoterm, pretandu-se chiar sa trimita citatii cu numere de dosar inexistente, un fals in inscrisuri fiind pedepsit in mod normal ca o fapta penala.

Dar cum se poate ajunge la asemenea situatii ? Simplu : in spatele fiecarui directoras uns la sefia unei institutii de catre mafia galbena din Fagaras, sta cate un functionar al statului, fie ca este vorba de edilul sef sau sefutzul de partid al acestuia, fie ca este vorba de insusi baronul judetean ( Don Corleone) sau un simplu judecator, politist, daca nu o intreagă retea de oameni ai statului, care formeaza, cu adevarat, cele mai periculoase grupari de frauda organizata.

Taina:
Personajele dubioase care stau in spatele marionetelor, sunt cei care manipuleaza grupurile de interese din municipiul nostru, care au dat girul tuturor faradelegilor, tepelor si licitatiilor trucate care ne seaca bugetul. Iar marionetele, fie cele actuale galbene ca lamaia, fie cele rosii, au contribuit la distrugerea Combinatului Chimic Fagaras, la pierderea stadionului municipal si indatorarea polpulatiei pentru recuperarea lui pe o perioada de mai multi ani, distrugerea locurilor de munca, acapararea tuturor institutiilor prin numirea vasalilor in posturi de conducere, distrugand economia si renumele Fagarasului.

Nu exceleaza prin nimic, ci doar prin obedienta și servilism. Sunt oamenii utili oricarui regim politic si nu au complexe morale sau de alta natura decat atunci cand, la patru ani, schimba tabara politica, in functie de cum bate vantul puterii.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...