Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 20 iunie 2013

Lista rusinii : Distrugatorii Combinatului Chimic Fagaras si razboiul declaratiilor

Se pare ca s-au involburat apele in Tara Fagarasului, iar fostii nomenclaturisti incep sa maraie si sa le arate coltii celor care le-au luat painea de la gura, agenti secreti infiltrati ai diferitelor structuri de securitate, divizate si impartite in mai multe grupari si cu apartenenta politica multicolora.

Nomenclatura comunista a dainuit si conduce din umbra intreaga retea a partidelor care sunt astazi pe scena politica. Intreaga societate romaneasca este parazitata de fostii securisti.Nu exista domeniu de activitate unde fostii sa nu fie prezenti .Sunt prezenti chiar si in manegementul marilor corporatii straine introdusi prin intermediul firmeleor de recrutare controlate de fosti securisti. Dupa lovitura de stat din decembrie, fosta securitatea a preluat puterea ,a impartit Romania in feude pe care le controleaza in propriul interes.Sistemul functineaza perfect si nimeni nu doreste ca lucrurile sa se schimebe.Aceasta ar insemna lipsirea de marile foloase necuvenite de care beneficiaza in prezent.

Grupurile politico-economice de inspiratie mafiota conduse de curve si borfasi, cu legaturi in lumea interlopa, lupta de ani buni de zile sa controleze statul roman.Istoria lor este lunga si porneste chiar dinainte de decembrie 1989. In atatia ani au ajuns sa controleze oameni politici din toate partidele, oameni din politie, din procuratura, si, din pacate din justitie. Aceste grupari mafiote n-au aparut peste noapte si au mai incercat sa preia controlul ori de cate ori au simtit ca statul este slab. In acest moment au ajuns sa aiba putere sa fabrice si sa controleze dosare, sa declanseze anchete sau chiar sa le opreasca brusc.

Astfel ca, asa ca din senin a inceput un atac furibund si acuzatii grave, dezvaluiri si secrete din culise, in spatiul public online, prin care fostul director al CCh Fagaras, Teodor Suteu, ii acuza pe unii dintre colaboratori dar si pe rivalii din noua securitate sau chiar pe cei numiti politic in posturi de directori, de distrugere si fraude economice. Pe langa picanteriile si dezvaluirile incendiare care pun intr-un con de umbra anumite personaje din comunitatea noastra fagaraseana, ne sunt dezvaluite si patimile unor directori sau personaje dubioase, care au abuzat de putere si chiar de nevestele altor colegi.

Cele mai grave acuzatii raman cele asupra generalilor si coloneilor din structura MApN, cei care sunt acuzati de distrugerea cu premeditare a CCh Fagaras.

Iata si declaratia fostului director :

"Teodor Şuteu: Voi enumera persoanele din MApN implicate în dezastrul combinatului:

1. - Generalul Chiţac-comandant al trupelor chimice din MApN. Avea o subunitate şi în Făgăraş. După 1989 a fost şi ministru de Interne.
2. - Generalul Mitru- fost colonel în subordinea lui Chiţac, detaşat la Ministerul Industriei Chimice pentru a coordona producţia specială. A fost făcut general după ce a rupt în două combinatele din Făgăraş şi din Victoria.
3. - Colonelul Andronescu- Direcţia înzestrare a lui Stănculescu. Era un fel de ,,omul nostru" în toate relaţiile cu MAp.N. "

Mai sunt enumerati si alti asasini economici, printre care securisti sau "oameni de afaceri turci" ori oameni din jurul Puterii : Ovidiu Musetescu ( seful AVAS), Mihai Tanjala (fost securist) si Fatih Kesser. "Mihai Tânjală, ofiţer de Contrainformaţii la fabrică şi la aeroportul Craiova, a fost în delegaţia guvernamentală a premierului Petre Roman aflată în deplasare în USA. Aici s-a întîlnit cu Valerian Simirică, cel trimis de Securitate să supravegheze pocăiţii fugiţi în USA. Muşetescu n-a fost călugar pînă în '90, iar trupa n-a fost racolată, s-au unit hoţii între ei."afirma Teodor Suteu.

Acuzatii si disparitia a milioane de euro pentru pusculita de partid si conturile personale.

"În decembrie 1989 în privinţa materialelor, materilor prime, piese de schimb existau stocuri care permiteau fabricii să lucreze în acelaşi ritm cel puţin 6 luni fără să cumpere nimic. aful fondurilor fixe, a utilajelor, a început după ruperea Combinatului Chimic Făgăraş în două (Nitramonia şi UPS).  Un export de azotat de amoniu în valoare de 500.000 de dolari pentru Mauritania s-a dat ca si disparut, desi transportul a ajuns la destinatie sub alt nume."

Ing. Iuliu Borsa si liderii de sindicat sunt si ei partasi la distrugerea CCh Fagaras, dupa spusele lui Suteu : "Cel mai rău din ce a fost hoţie în Nitramonia îi aparţine ( lui Borsa, nota mea). Cu sindicatul lui din explozivi condus de ,,ţiganul" Ţîntar şi cîţiva unguraşi din Secţia- 5, au boicotat, şantajat, urlat pînă s-a văzut el director . Scopul lui a fost să devină sclavul credincios al lui Tînjală. Este factorul comun la tot răul local scris şi nescris pînă acum.".... Furturile lui Cupu s-au făcut prin pompieri, unde şef era o rudă apropiată a lui. Acolo s-au ars zeci de tone de cabluri electrice, cupru din CTE. Erau acele focuri nocturne ale pompierilor. Cu trăsăturile lui Cupu poate ajunge un mare lider sindical, minte, fură de peste tot, şantajeajă peste tot, pe ce post pune laba îl subordonează interselor lui, resturile le lasă pentru sindicalişti."


Seful SRI Constanta Petrica Hogas sesiza din 2003 disparitii de vapoare incarcate cu azotat de amoniu ,fara ca marfa sa fie platita ,cercetati de IPJ Brasov M Barbuliceanu, Avram C-tin ,Staneiu Gheorghe nu au fost trimisi de Parchet in instanta, chiar daca controlul PNA si garda de finante descoperisera grave nereguli ca : 200 miliarde nelivrate la asigurari sociale ,250 miliarde datorii la District gaz si Electrica , 101 , 4 miliarde cheltuieli nedeductibile, fapte carora conform legii 345/2002 intra in sfera coruptiei.
 sursa: monitorul de fagaras

Taina:
Dupa atatea acuzatii si secrete dezvaluite, au inceput sa apara si alte nume pe lista rusinii, ceruta de catre cititorii ziarului in care a aparut articolul incriminator.  

1. - General Chitac- fost comandant al trupelor chimice din MApN.
2. - Gen.Mitru- facut general dupa ce a rupt in doua CCF si CCVictoria.
3. - Col.Andronescu - dir.inzestrare a fostului MApN.
4. - Dina- maior CCF
5. - Irimie - capitan CCF
6. - Marinarul-maior CCF

Dupa ruperea CCF in doua, intra in scena:

7. - OVIDIU MUSETESCU- sef APAPS, asasinul economic al Nitramoniei.
8. - F.KESSER-asasin economic profesionist.
9. - TANJALA si gasca.
10. - SIMIRICA
11. - SMERICA
12. - D-na SMERICA
13. - BARBULICEANU
14. - GRAPA ( actualmente senator PeNaL)
15. - RADULET
16. -STOIENESCU
17. - STANEIU
18. - AVRAM
19. - PENESCU
20. - MARIAN
21. - MAXIM CRISTIAN
22. - URDEA
23. - CIOBANU
24. - RAMBA
25. - V.DAN - Primar
26. - PORANCEA
27. - LEABU
28. - I .BORSA
29. - B.POPESCU
30. - LEPSA
31. - G . LAZAR -Grisa
32. - c.GHETEA
33. - Dr. CIOCAN - Primar
34. - V . MOGHINA
35. - Dna MOGHINA

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...