Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 26 iunie 2013

Lipsa meritocratiei in actuala clasa politica locala

Reprezentativitatea alesilor locali risca sa fie caracterizata in bloc de incompetenta si sa aduca serioase deservicii comunitatii din Tara Fagarasului. Stiu, iar o sa ma acuze nimurucii si derbedeii din partide ca fac jocul unuia sau altuia, ca sunt frustrat ca n-am ajuns pe liste si etc, desi am spus-o de mii de ori : NU SUNT INREGIMENTAT POLITIC si nici nu raspund la comenzile papusarilor din politica. N-am carnet de partid sau adeziune, nu militez pentru sustinerea niciunei formatiuni politice si nici platit de politicieni nu sunt!Punct si de la capat !

Acest subiect este unul foarte fierbinte, mai ales ca sunt o multime de disensiuni in cadrul aliantei si apele se agita in aceasta vara torida, astfel ca, sunt asteptate viituri in toamna care ne asteapta( adica rupturi si tradari de aliante, partide, etc). Intotdeauna cand sunt aratati cu degetul si trasi la raspundere, politicienii se vaicaresc si incep sa se foloseasca de putere, sa transmita nuantat tot felul de mesaje sau amenintari subtile,  intimidari si alte acte mai putin ortodoxe , pana la injuraturi ca la usa cortului la adresa noastra, a celor de la Opinia Fagaraseana.

Ce ne facem noi, cetatenii, platitori de taxe si impozite, vis-a-vis de acesti oameni politici care nu tin cont de meritocratie, de experti, oameni onesti, considerand ca ei insisi le sunt deasupra? Sau ca principala lor calitate, aceea de a fi alesi, le da dreptul sa hotarasca in numele nostru ceea ce cred ei de cuviinta? Fie vorba intre noi, cine le da dreptul sa hotarasca contrar vointei noastre si fara sa fim consultati, daca suntem de acord cu masurile si birurile pe care ni le impun?

Exista o criza, un blocaj chiar, o nemultumire si neincredere crescanda a cetateanului fata de actualii alesi.Este si motivul principal din cauza caruia meritocratia nu castiga teren, fiindca fiecare sef se teme sa aiba in subordine oameni mai valorosi ca el insusi. De aceea, asistam la blocarea primitiva a valorilor, in locul acestora promovandu-se nimurucii, cei care si-au cumparat locurile cu bani ca la piatza, pupincuristii de partid si lingusitorii care stau cu limba adanc infipta in dosul stapanului.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...