Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 3 iunie 2013

Liberalii reinventeaza apa calda la Ecoterm, prostind populatia pentru a doua oara

Voi incepe cu declaratia lui Jean-Marie Le Pen cand s-a adresat poporului roman : "Îmi pare rău că trebuie să v-o spun, dar acest pământ e prea frumos şi prea bogat ca să-l puteţi păstra fără luptă. Vi-l vor lua!" Subscriu si adaug pentru fagaraseni : " Fagarasul este prea bine situat si cu potential ca sa-l pastrati fara lupta." 

Dupa cum am mai scris si in alte articole destinate acestei societati, muribundul Ecoterm, in fapt, urmas al CET-urilor din Romania, a fost rebrenduit de catre liberalii pusi pe capatuiala si cu un dezvoltat simt al afacerilor cu statul. Nu o sa detaliez toate matrapazlacurile si ingineriile economice ori  tzepele date de catre tinerii liberali lansati in fruntea urbei de catre baronul Cancescu, prin slugile ahtiate dupa spaga si comisione gen Grapa ori marioneta Manduc, marele sforar Carje si altii, ca deja le cunosteti.

Nu ma pot insa abtine sa nu calific aceasta megaescrocherie liberala, care incearca pentru a doua oara sa prosteasca populatita cu aceeasi metoda de tzepuire: remodernizarea fostului CET, denumit  capusa Ecoterm. Daca acum cativa ani au patentat o metoda marca liberala : tzepuirea cetateanului fagarasean prin Ecoterm, sursa de venituri grase pentru alesii locali. Cum a fost posibila acesata escrocherie ? Simplu ! Au anuntat cu mare fast retehnologizarea societatii si a centralelor termice de cartier, impunerea de repartitoare si apometre ( care masoara ceva pur teoretic). Se promitea o reducere cu 40 % a facturilor, insa realitatea fost total diferita, au crescut facturile cu 50 % , in loc sa scada. Astfel au reinventat roata la caruta sau in cazul nostru, apa calda si caldura.

Cum sa fie o societate care are mai putin de 2000 de abanoti rentabila ? Daca ramaneau cel putin 10.000 de abonati la aceasta regie mai intelegeam. Cu alte cuvinte : populatia se debranseaza in masa, iar alesii urbei ne toarna gogosi cu re-remodernizarea unei societati in insolventa. De data acesta se bate apa-n piua, cu specialisti englezi, care vor "scadea" factura cu doar 30% , afirmatia apartinand lui Manduc. Sper ca nici macar el nu crede ce spune, ca in caz contrar, il banuiesc de imaturitate si autism. Poate ca inca se joaca cu masinute si asculta doar ce spune "tatuca" Cacancescu ? Treaba lui! Dar sa nu ne creada si pe noi naivi, ca nu-i cazul.

Taina:
Cred ca liberalii ar trebui sa isi faca intai cate un control medical la tartacuta, sa vedem daca sunt apti si in toate facultatile mintale. Ca fiziologic au atins pragul maturitatii, ne este clar, dar eu ma refer la cel intelectual. Ca prea se joaca cu nervii nostri si ne iau toate "jucariile", pe care si le insusesc, incepand cu Ecotermul  si celelalte intistutii pe care si le-au subordonat sau le-au facut SRL-uri de partid.

PS : Nu mai fiti creduli la promisiunile politrucilor si in special nu va mai uitati in gura liberalilor, nu mai puneti botul la ce va insira Manduc sau Carje, ca doar va tzepuiesc. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...