Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 6 iunie 2013

Liberalii au mai impus o taxa de parcare, vizati au fost tiristii

De ce sa plateasca doar contribuabilul fagarasean si cei cativa turisti care trec prin urbea noastra o taxa de parcare? Sa plateasca si transportatorii care stationeaza pe raza municipiului Fagaras! 
Cam asta au gandit edilii care isi pierd timpul prin primarie si se plictisesc de moarte, sa-i jupoaie si pe transportatori, ca sa nu existe suspiciuni de discriminare. 

Pai, cum altfel ? Cei cu masina mica sa plateasca taxa liberalilor si lui Harsovescu de cate ori stationeaza in oras, iar camionagii sa se sustraga? Nu-i drept si nici productiv! Asa ca, s-au scremut in fotolii pana li s-au aprin becurile galbene de avarie, solutia de taxare venind chiar din partea starostelui galben , care a si strigat victorios : Evrika ! 

Tutuuu-tutuuu au inceput sa sune trambitele in scaunul Cetatii Fagarasului. Apoi, aprodul a citit ce au hotarat feudalii : "Sa se stie, ca de astazi inainte, toti birjarii care conduc o caruta, pardon, vehicul mai mare de 7,5 tone si vor stationa pe pamantul nostru stramosesc, vor plati tribut cate 3 gologani/ora sau 30/zi. "
Nici stationarea nu mai este posibila oriunde in oras, ci tocmai la mama-supararii, in parcarea de la Apa Serv. 

Taina:
Cei care nu se supun acestor biruri initiate de catre feudalii galbeni, vor fi sanctionati cu amenda cuprinsa intre 100 si 500 de gologani galbeni. (In functie de cat de pacalici este birjarul ? Sau cum ?)  Pentru persoane juridice, amenda este intre 500 si 1500 de galbeni. 

PS : De la parcare si pana in centru, mai mananci o paine. Exista si varianta de a lua taxiul. Calculand ca omul sta cateva ore, plus taxiul dus-intors, sare de cateva zeci de lei. Nici macar autocarele nu sunt avantajate, ca n-au cum sa-i transporte pe turisti in centru. Un rahat marca liberala!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...