Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 24 iunie 2013

Distrugatorii Nitramoniei tercuti pe "Lista neagra a lui Suteu" : Fabrica de sponsorizat partidele politice

Lista lui Schindler transformata in "Lista rusinii" sau "Lista neagra a lui Teodor Suteu"

Un agent secret al fortelor speciale nu se deconspira niciodata indiferent de situatie, cu atat mai mult daca detine si un grad important, lasand presa si chibitii sa speculeze in goana lor dupa senzational, cuprinsi fiind de scenarita acuta.

Sa fie doar patriotism inflacarat sau o razbunare a fostului director general al Nitramoniei, Teodor Suteu, la adresa celor care au devalizat industria chimica fagaraseana? Sau poate ca de data aceasta s-a dat liber la dosare pentru a face impresie buna la Bruxelles? Astfel ca, i-au activat pe fostii agenti si le-au cerut sa arunce cu grenade in presa despre cei care urmeaza sa intre la carcera pentru fraudele economice initiate. 

In orice caz, ceva s-a intamplat si s-a atins un subiect fierbinte care mocneste de mai multi ani de zile, s-a dat unda verde la vanatoarea asasininilor economici si cineva trebuie tras la raspundere pentru distrugerea cu premeditare a economiei romanesti si in special a combinatului Nitramonia din Fagaras, numarul doi mondial. Bineinteles ca nu vor cadea capetele principalilor vinovati, ci mai degraba gugustiucii locali si cativa directori numiti politic, cei din rangul doi sau trei. 

De data aceasta, in mentalul fostului director s-a degajat o optiune prea importanta ca sa nu fie fructificata. Deocamdata a aruncat doar cu grenade pe campul de lupta, dar se preconizeaza ca urmeaza si artileria grea compusa din bombele chimice, dezvaluind astfel mai multe nume si detalii. Dupa cum v-am relatat si in articolele precedente, a aparut o lista cu primii vinovati de distrugerea Nitramoniei pe care am si prezentat-o, lista la care se mai adauga si alti vinovati, localnici care au avut un rol major in actul sinistru al distrugerii cu premeditare a industriei fagarasene. 

Singurul gand cu care ma impac in aceste momente este acela ca indiferent de ura unora si de miselia altora, ramane faptul ca in CCh Fagaras au lucrat peste 10.000 de oameni onesti, adevaratii specialisti in industria chimica, chiar daca Nitramonia a fost distrusa de catre criminalii partidelor politice cu ajutorul pigmeilor locali care ne si reprezinta in Consiliul Local. 

Asadar, sa-i adaugam pe "lista rusinii" si pe Carje Junior, fost director uns de catre liberali la Nitrotrans , actualmente viceprimar si tragator de sfori la PNL, sau  un alt nimuruc si mare mascarici autist, Sava , care a stat director la Nitroexplosiv cat closca pe oua, dar il regasim si pe asta pe lista consilierilor.  Il mai putem aminti si pe Bardasiuc, alt directoras cu mecla de clovn si consilier PSD-ist, obladuit sub aripa protectoare a machiavelicului Mihaita Popa, care i-a si propulsat pe cei doi mascarici pe lista PSD-ului. Toti acesti hoti si distrugatori ai combinatului sunt cei care se vor in fata pe listele de partid si "mari consilieri" , cei care si-au cumparat locurile ca la piata  cu sume generoase din vanzarea Nitramoniei la kg la centrele de colectare de fier vechi. 

Acestia sunt edilii care va conduc astazi sub apanajul cetateanului onest, cei care au un trecut murdar si plin de bube, incarligaturi si apartenente mafiote la clanul partidelor politice. Acestia sunt complicii si slugile celor enumerati in prima parte a "Listei rusinii" cei care v-au furat Combinatul Chimic Fagaras, cei care astazi continua sa va umileasca si sa va fure prin deciziile luate in CL Fagaras, cu taxele si birurile la care isi dau votul fara sa clipeasca.

Pentru orice om sanatos la minte, nu exista o explicatie logica. De fapt, exista una si aia este de competenta DNA.

Taina:
Anticipand demersul si furia care il cuprinde pe micul autist rosu la fiecare text care-i aduce atingere, o sa-l rog pe "distinsul domn" cum ii place sa se auto-denumeasca, de data asta sa se abtina sa mai comenteze sub diferite nume, caci nu-i mai suport ipocrizia si PROSTIA CRASA de care da dovada. 

( Va urma) 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...