Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 5 iunie 2013

Criza adanceste valul de nemultumire

Odata cu aparitia crizei, care a generat un val de reforme si concedieri, tiparirea banilor fara acoperire cu nemiluita in USA, dar si capitalizarea bancilor private de catre europeni, au condus spre valuri de nemultumire din partea populatiei incapabile sa isi mai asigure traiul de zi cu zi. Noi, romanii, cunoastem cel mai bine experimentul impus de FMI : AUSTERITATEA.

Ei bine, cu toate acestea se pare ca se va produce o nou criza, ca urmare a scaderii consumului si implicit a prabusirii preturilor la materii prime. In pericol se vor afla tarile exportatoare de minereuri, petrol si gaze, dar si unle superputeri vor avea de suferit. Deja piata a cunoscut o suprasaturatie, iar cel mai bun exemplu este China, care pur si simplu nu mai are unde sa isi vanda produsele.

Taina;
In consecinta, tarile arabe sau Rusia si China, nu cred ca vor dori sa asiste neputincioase la decaderea lor. Un razboi economic in desfasurare in care unii vor doar sa castige, iar ceilalti nu vor sa mai piarda. de aici si pana la protestele de strada, mai este doar un pas.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...