Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 28 iunie 2013

Cosmarul celor care au distrus Combinatul Chimic Fagaras ( pamflet)

Dupa atatea articole si “scurgeri” de informatii aparute in presa locala,  devalizatorii combinatului n-au mai pus geana pe geana, ba chiar au inceput sa aiba cosmaruri si vedenii.  Unii mai vinovati decat ceilalti, dar toti cu inima-n chiloti de frica, au inceput sa “vorbeasca” cu stafiile.  Sa comenteze tot felul de aberatii sub diferite pseudonime pe la ziare si sa isi verse fierea de ciuda si oftica. Semn ca-i macina rau subiectul!

Cate nopti nedormite, analize si supozitii trebuie sa aiba impricinatii, daca au inceput sa posteze tot felul de gogomanii ? Ba ca unul e nu stiu cine, ba ca celalalt santajeaza si ca au ei informatii din “surse sigure”.  Ca le-a soptit lor o pasarica( desi au un stol intreg in cap)  niste adrese, nr de telefon si IP-uri. Aduceti ma neispravitilor o singura dovada si nu mai insinuati tot felul de prostii, cum va invata la scoala de partid. Hahalerelor!!!

Dar asta este tactica talharilor si mafiotilor, daca nu pot mitui sau inchide gura cuiva, incep sa denigreze si sa arunce cu noroi in oricine le sta in cale.  Scornesc tot felul de povesti incercand sa abata atentia cititorilor si cetatenilor de la subiect.  Mai si administrati ceva ma banditilor, ca la dat cu ciocul si inventat povesti sinteti primii, la fel cum va pricepeti si la furat sau inrobit cetatenii cu tot felul de taxe si biruri ilegale.

Teatru de politruci. 

Stafia :  Politrucule, nu te mai boci ca o fata mare,  da-ti castile alea din urechi jos si asculta-ma, ca am de vorbit ceva cu tine. Bai, n-auzi ?

Politrucul :  Sa traiti domn general ! Permiteti sa raportez… Sunt pregatit de o noua misiune, bla, bla, bla…

Stafia : Buhuhu.. Opreste-te mai, iar ai baut prea mult ? Nu sint general si nici ofiter de legatura, sunt un duh !

Politrucul : Pai eu credeam ca sinteti Hrebenciuc , Sf. Petrica sau Mitrica. Ori macar Costica Razesul sau Mihaitza.  Ca stiti, eu am planuri mari si vreau sa avansez …Cine m-a deconspirat si ce doriti de la mine ?

Stafia : Sa te caiesti!  

Politrucul : Bine, fie ! Dar imi faceti si mie o favoare ?

Stafia : S-auzim.

Politrucul :  Faceti-l pe Teodor sa taca si pe carcotasii din presa online. Ca am vrut sa ma sparg si eu in rasini, dar n-a functionat, au iesit doar gazele din mine. Au inceput sa ciripeasca in presa online si chiar sa apara o lista  a rusinii. Lista lui Schindler..

Stafia :  Eu n-am dezlegare si nici minuni nu pot sa fac ! Dar zi-mi si mie ce-i cu lista aia ?

Politrucul : E un fel de “Lista rusinii” sau “Lista neagra a lui Suteu” , initiata de catre cititori . 

Stafia : Cine era pe lista aia ?

Politrucul : Toti generalii corupti din MApN, securistii nostri , dar si pigmeii locali pe care i-am numit directori. Nu pot sa va dau numele ca poate ne asculta DNA-ul, Parchetul sau Militia ( pardon, am vrut sa spun agentii din structuri…) si poate ciripeste si Sebastian ceva, ori poate Ghita din Sambata,  Costica , Iulica sau chiar ala de la taranisti.

S-a mai facut vorbire si despre un autist care se tot da in stamba de prost ce-i, unul care face spume la gura si scrie bazaconii si comentarii aiurea la ziar. Unul Marius, cica “distins domn” si porta-vocea celor de la PSD. Dar s-a dat de gol ! Cu toate ca a comentat cu mai multe pseudonime pe ziarul apropiat celor de la PSD, a fost deconspirat.  A incercat si el o diversiune, dar nu i-a reusit.

Stafia : Primele structuri imi sint cunoscute, dar cine sunt pigmeii pe care i-ai enumerat ?

Politrucul : Pai, sunt cei care au fost numiti directori si cu care am impartit prada, baieti crescuti in ograda de partid locala, numai unu’ si unu’, experti in talharii si misculatii, sponsori de nadejde ai partidelor..

Stafia : Bine, m-am prins.

Politrucul : Daca totusi ai incerca sa vorbesti cu aia de la Opinia Fagaraseana sa stearga postarile, ca noi am incercat pe toate canalele si filierele, am trimis tot felul de mesaje si personaje, dar nu vrea si pace. Marius a incercat sa-l decredibilizeze, sa-i arunce tot felul de invective si fapte in spate, editorului, dar fara succes, ca cititorii nu pun botul la activisti de partid cu spume la gura.

Stafia : Doar Dumnezeu face minuni, eu nu ma pot amesteca. Dar incerca cu binisorul sau cu tehnicile de santaj si manipulare, ca la asta va pricepeti cel mai bine. Desi ma indoiesc ca o sa puna botul.

Politrucul : O sa incerc, ca am incredere in structurile de … Alo ? Alo ? Ce naiba, iar s-a interupt legatura..

O alta voce : Alo, aici DNA-ul, v-am interceptat ! Stati linistit, trimitem noi pe cineva la dumneavoastra..

O liniste ca de mormant…..Taina: 
Specialistilor in chimie "orgasmica" si taiat materiale feroase si neferoase din CCh Fagaras, le dedic poezia Plumb, de G. Bacovia

Dormeau adânc sicriele de plumb,
Şi flori de plumb şi funerar veştmânt -
Stam singur în cavou... şi era vânt...
Şi scârţâiau coroanele de plumb.

Dormea întors amorul meu de plumb
Pe flori de plumb, şi-am început să-l strig -
Stam singur lângă mort... şi era frig...
Şi-i atârnau aripele de plumb.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...