Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 11 iunie 2013

Consiliul Local Fagaras resusciteaza concursul umoristic "Ceapa de Aur"

Cand o societate promoveaza cultura si mai ales umorul, inseamna ca, fie economia este prospera si populatia o duce bine, fie, se face hazde necaz ca pe vremea lui Ceasca, distragand cu buna stiinta atentia populatiei de la grijile cotidiene.

Daca relitatea nu ne prea ofera bucurii si solutii la traiul precar la care suntem supusi, iata ca edilii fagaraseni s-au gandit sa reinvie umorul prin Festivalul de Umor "Ceapa de Aur". Bun si asta, decat nimic. Primii care si-au implementat in partid caricaturi de oameni din fosta trupa "Experiment 77", au fost PSD-istii, promovandu-i pe Bardasiuc si sleahta,  iata ca acum si liberalii si-au dat girul pentru acest festival, dorind sa-i promoveze in tandem  pe pacalicii Lolek si Bolek, mai cunoscuti publicului fagarasean ca marionetele galbene ( fratii Muppes) Pinocchio de Fagaras si Cap Patrat. 

Festivalul a juns la cea de a cinsprazecea editie a traditionalului festival de umor, in care se vor intrece atat formatii consacrate, cat si concurenti individuali. Juriul festivalului va fi condus de cunoscutul caricaturist Stefan Popa Popas, care isi va expune si lucrarile in holul Casei de Cultura, iar seara o sa fie animata de recitalul sustinut de catre Mircea Baniciu si grupul fagarasean "Experiment 77"

Taina:

Festivalului "Ceapa de Aur" va avea loc pe scena Casei Municipale de Cultura, vineri, 14 iunie, incepand cu orele 17.00. Pretul unui bilet este de 5 lei. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...