Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

duminică, 30 iunie 2013

Avocatul Poporului se implica in scandalul "taxei pe teava"

Datorita numeroaselor sesizari pe care le-au facut fagarasenii fata de abuzul autoritatilior si factorii decizionali care au contribuit la revolta cetatenilor, Avocatul Poporului si-a trimis reprezentantii la Fagaras pentru a solutiona problema . 
Pe data de 8 iulie, se vor reuni pentru discutii si lamurirea situatiei atat conducerea Ecoterm, reprezentantii Primariei si Consiliul Local, cat si reperezentanta Avocatul Poporului. Problema facturilor impuse pe tevi dureaza de prea mult timp si a iscat o adevarata revolta, astfel incat se doreste o solutionare problemei.

Situatia este mult mai incurcata decat pare la prima vedere. Reprezentantii conducerii Ecoterm se apara si sustin ca ei emit facturile pe teava conform Ordinului 343/2010 emis de ANRSC, care le impune sa-i factureze chiar si pe cei care nu sunt racordati la sistemul centralizat de incalzire. Surpriza consta tocmai in faptul ca Ecotermul sustine ca sint amenintati de catre ANRSC de suspendarea licentei in cazul in care nu respecta programul de calcul impus. Constransi fiind de situatie si gradul mare de nemultumire al populatiei, reprezentantii Primariei s-au vazut nevoiti sa afirme ca vor incerca sa anuleze acest ordin in contencios administrativ.

(Va urma) Sara pe Deal
Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...