Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 9 mai 2013

Un deputat cere stoparea taxei aberante pe "apa de ploaie"

Iata ca mai exista si deputati care incearca, cel putin teoretic, sa scuteasca cetatenii contribuabili de anumite taxe ilegale si aberante. Daca ar avea fiecare judet, macar cate un asemenea om care sa se lupte pentru eradicarea ilegalitatilor si tuturor birurilor nejustificabile impuse de inconstienti pusi pe capatuiala, ne-am mai relaxa si noi cetatenii, financiar vorbind.

Parlamentarul PDL Braila, Alexandru Nazare,  a depus o initiativa legislativa de modificare a unui articol din Legea serviciilor comunitare de utilitati publice . "Nu se cunoaşte exact cantitatea de apă de ploaie ce se scurge de pe un bloc sau de pe o casă, aşadar baza de impunere utilizată pentru calculul acestei taxe este necunoscută, bazată doar pe estimări", a declarat acesta.

In acest context, parlamentarul a inaintat o propunere legislativa de modificare a articolului 42 din Legea nr. 51/2006 - Legea serviciilor comunitare de utilitati publice -, prin care pentru utilizatorii persoane fizice, costurile privind apa pluviala colectata, evacuata si preluata de reteaua de canalizare, sa fie suportata din bugetul de venituri si cheltuieli al administratiei publice locale.

Taina:
Parlamentarii brasoveni si mai ales cei din Tara Fagarasului ( liberalii penali) nu fac decat valuri pe lacul cetatii sau "trag gaze de sist" , tepuiesc bugetul statului si umbla dupa comisioane si afaceri necurate. Dorm in Parlament cate patru ani, dupa care vin cu tot felul de minciuni si dau cate un dineu la "Cantina Combinatului" - acolo in puful galben al liberalilor-  unde imbata cetateanul si-l indoapa cu un blid de ciorba de fasole cu gazele la purtator, un mic foarte mic dar imbibat in zeama de mustar ce seamana cu dejectia unui bebelus. 

Bai, rahatilor, daca ati ajuns in Parlament, desi nu v-au votat decat un procent minor de lihniti de foame, faceti ceva si pentru contribuabilul fagarasean. Scoateti naibii, taxa pe teava si alte aberatii impuse de Ecoterm, Manduc si toata gasca de rahati galbeni din Fagaras.  

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...