Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 14 mai 2013

Stiri loco Fagaras : Investitie in sistemul de irigare; Contrabandistul ghinionist

1. Sistem de irigare modern pe Bulevardul Unirii 

Dupa ce un secol a fost udat centrul Fagarasului cu galeata sau cisterna de catre angajatii spatiilor verzi, iata ca edilii si-au dat acordul in achizitionarea unui sistem modern de irigatie a spatiilor vezi. Un lucru benefic pentru municipiul nostru si pe deasupra si economicos, cel putin in teorie.

Sistemul se achizitioneaza cu suma de 10 000 de euroi si astfel se renunta la stropirea manuala, care se facea foarte rar si doar in zilele toride. Speram ca odata cu achizitionarea instalatiei, sa se renunta si la contractul cu  PUSCARIASII din CODLEA si cheltuirea anuala a 10 000 de E, pentru curatenia de primavara. Utilizati asistatii sociali si astfel nu mai pagubiti bugetul local cu contractele galbene paguboase.

2. Contrabandist de tigari ghinionist

Romanul este inventiv cand trebuie sa faca rost de bani prin orice mijloace ca sa supravietuiasca in jungla moderna a democratiei din Romania. Numai ca, daca esti dat in gat de binevoitori, nu dai cota de spaga unde trebuie, risti sa ramai fara marfa si tot efortul tau se duce de rapa.

Asa a patit si un " ïntreprinzator " prahovean de 43 de ani, care strabatea Tara Fagarasului la bordul autoturismului personal, fiind oprit in trafic tocmai in Sercaia !!! Politistii care se aflau " intamplator " in zona si efectuau un " control de rutina" l-au depistat pe barbat cu tigari confectionate manual, cca 28 de cutii in care erau 5600 de tigari netimbrate. Ca doar nu era sa se autoimpoziteze !!!

Taina:
Suspectul a mai fost depistat in trafic tot de catre politistii brasoveni, pe DN1 , intre Codlea si Persani, tot ca urmare a unui control de rutina. Mai sa fie, da multe coincidente in tot acest caz. Si vreti ca noi sa credem ca totul se datoreaza intamplarii ???

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...