Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 9 mai 2013

Stiri loco Fagaras : Femeile si bautura, bat-o vina !

 Credeati ca femeile mai sunt cuminti, harnice si gospodine? Ca ajung devreme acasa? Neaaaah!!! Nu in secolul acesta. Si nu ma refer doar la cele tinere, moderniste si cu pofta de aventura, ci la femei trecute bine de prima tinerete, care s-au naravit de-a lungul vremii la degustat "Sf Tarie din sticla".  Alcoolul si distractia merg mana in mana, iar cele mai amuzante incidente au loc de obicei in timpul petrecerilor. Femeile dau uneori clasa barbatilor cand vine vorba de bautura, momentele penibile fiind deseori marcante sau cu deznodamand tragic.

Cam asa s-a intamplat in prejma sarbatorilor pascale, cu o femei de 45 de ani, din Grid, care a ajuns la spital dupa ce a consumat o substanta toxica, crezand ca este bautura. Cum de a confundat sticla ? Femeia se afla impreuna cu o alta consoarta de pahar la o cunostinta pe care o ajutau la curatenie, iar la un moment dat, au gasit in  bucatarie o sticla din care a consumat, fara sa intrebe gazda. La scurt timp i s-a facut rau si a plecat acasa. Deh, lacomia, bat-o vina! Din pacate medicii au ridicat neputinciosi din umeri, femeia decedand in spitalul din Fagaras, unde a si fost internata de urgenta.

O alta locuitoare din Tara Fagarasului, satul Rausor, tot de 45 de ani, mama a trei copii, a cazut in fantana din curtea casei, spre fericire aceasta a supravietuit. Norocul ei ca in fantana nu se afla apa multa, iar strigatele ei de ajutor au fost auzite de o vecina care a sunat la 112. Situatia pare orecum hilara, datorita faptului ca o alta vecina a afirmat ca femeia dorea sa o termine cu viata si greutatile insuportabile. Cert este ca dupa un sprit, se mai racoreste omul cu un pahar de apa, altii se racoresc la strand sau rauri, iar cei mai infierbantati pot confunda fantana cu o piscina. Indiferent de situatie, femeia a scapat cu viata si este internata la un spital din Brasov.

Taina:
Nu va mai uitati atat de adanc in fundul paharului, serviti cu apa sau gheata, iar la nevoie, racoriti-va in cada de baie sau o piscina gonflabila care nu costa mult si nici nu prezinta riscul de inec!!!
Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...