Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 24 mai 2013

Stiri loco Fagaras : Alimente expirate

1. Alimente expirate

De cand Fagarasul nu mai are inspector OPC, privatii isi fac de cap in liniste. Fara sa le pese ca pun sanatatea oamenilor in pericol restaurantele iti vand mancare alterata, buticurile au marfa ramasa de pe vremea impuscatului, alimentarele vand produse expirate, iar shaormeria arata ca bazarul din lumea a treia.

Da, dar reclama e sufletul comertului, nu-i asa ? Nu ne zapacesc la cap cu reclama aia idioata : "Ce e mai bun decat ciorba, doar kebabul si shaorma" ?  O fi, nu zic, nu ! Dar nu in Fagaras ! Daca ati intra in interiorul bucatariilor unde se prepara shaorma, ati vomita instantaneu. Viermii si mustele stau ca la insectar, uleiul este imprastiat pe jos ca la un service-auto clandestin.

Din pacate, nici unele restaurante cu pretentii nu stau mai bine, iti baga sub nas mancare expirata, doar nu-s prosti sa o arunce si sa nu faca profit. Nu-i bai daca dati in icter sau va imbolnaviti de salmonella, retaurantul sa aibe castig. Patronii de restaurant s-au justificat comisarului brasovean de la OPC, care a venit in control in urma unor sesizari facute de fagarasenii nemultumiti, ca produsele mucegaite gasite in restaurant sunt de fapt un soi de mucegai nobil, de genul branzei frantuzesti. Acuma, ca nu era vorba despre branza si nici macar de ciuperca nobila care da gust branzei, este o alta poveste.

Taina:
Patronii respectivi au declarat ca au gasit un soi de mucegai care sa rafineze gustul bucatelor. Se cheama "putrefactia alimentelor" si te duce direct in lumea halatelor albe.    

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...