Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 24 mai 2013

Stiri loco Fagaras: Accidente grave pe 'drumul mortii' DN1

Drumul mortii isi cere tributul facand nenumarate victime in randul soferilor care strabat DN1 pe portiunea Brasov- Fagaras- Sibiu. Nu exista luna sa nu aiba loc accidente, unele chiar cu pierderi de vieti omenesti, dar legiuitorul nu intreprinde nimic in acest sens, fiind ocupat cu lucrari de stramtorare a traficului prin insulele mortii, ronduri de flori la marginea carosabilului, in loc de pista pentru biciclisti si mopede, santuri adanci in care incape intreaga masina si etc.

Cam asta se intampla pe DN1 din cauza drumului prost si ingust, a stresului de care dau dovada soferii grabiti. Brasovul Tau ne pune la dispozitie un set de fotografii cu masinile implicate in accident.

Asa s-a intamplat si cu cele doua autoturisme din imagine care s-au ciocnit, rezultand ranirea a patru persoane. Tot in aceasta portiune de drum a mai avut loc inca un accident, de data aceasta fiind vorba despre un microbuz care s-a rasturnat, fiind ranite trei persoane.

Taina:
Ori cazi in haul unei prapastii, ori cazi in santul kilometric de pe marginea drumului DN1, tot un dr.ak. Partea proasta este ca nu se realizeaza o largire a drumului. Ministrul delegat pentru Treburi Incepute si Nefinalizate, Dan Sova, a anuntat ca se reziliaza contractul cu firma Bechtel. 

Asadar ramanem si cu banii luati si fara autostrada, unde mai pui ca trebuie sa platim si rezilierea contractului. Eminenta Sa, sovaie sa ne spuna cat o sa coste rezilierea, dar ne "promite" ca : "suma o sa fie o surpriza placuta". Poate pentru el, ca noi ne-am saturat sa dam bani pe NIMIC. 

Bine ca platim rovinieta si alte taxe pe drumuri si poduri inexistente.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...