Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 10 mai 2013

Stiri loc Tara Fagarasului : Furtul de fier vechi, indeletnicirea preferata a fagarasenilor fara ocupatie

Dupa inchiderea fabricilor si uzinelor, principala sursa de venit a celor ramasi fara loc de munca, ramane furtul fierului vechi de pa platforma Combinatului Chimic din Fagaras. Deh, comunistii ne-au creat locuri de munca, iar urmasii lor, le-au distrus, incepand cu Petre Roman, marele vanzator al industriei romanesti la fier vechi.

Nu exista zi sau noapte lasata de bunul D-zeu, sa nu patrunda un infometat in incinta Combinatului Chimic, de unde sa sustraga metale feroase sau neferoase, pe care sa le valorifice la centrele de colectare. Tatal viceprimarului, Catalin Carje, zis Cap Patrat sau Baiatul lui Tata ,care detine un centru de colectare, abia asteapta musteriii sa-i aduca pretioasa marfa. Ca doar, obrazul subtire cu cheltuiala se tine...  Credeti ca-i simplu sa ajungi din nimenea-n drum si plin de praf, ditamai sefutzul de partid si vice ? Ehehe, cate sfori a mai tras tatuca, cat inox, cupru, etc , a plecat peste mari si tari, nici nu vreau sa ma gandesc.

Ce ma revolta pe mine cel mai tare, este faptul ca bietii muritori de foame, in special romii( tiganii) din cartierele sarace, cei care aduna in spinare o boccecuta de fier vechi, sunt saltati de "vigi lentii" jandarmi si amendati pentru furt. Ok, au furat si trebuie trasi la raspundere. Dar rechinii cei mari care fura camioane intregi de metale, centrele de colectare care primesc materialele furate, DE CE NU SUNT TRASI LA RASPUNDERE ?

De ce nu-i baga nimeni la racoare pe proprietarii centrelor de colectare care au primit marfa furata, care nu poate fi justificata? Se cheama complicitate la furt si se pedepseste penal !!! Sa confiste Ponta afacerile necurate ale mafiotilor, nu masinile vitezomanilor !

Taina:
Comunistilor si liberalilor care conduc in tip mafiot Fagarasul, cei care nu vad decat bunastarea din gospodaria proprie, orbi la saracia care stapaneste peste populatia fagaraseana, le dedic versurile lui Mihai Ursachi: "Nu exista sa existe / cetateni cu fete triste: / toata lumea este grasa, / vesela, / politicoasa".

Un comentariu :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...