Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 20 mai 2013

Samburii de caise si migdale ne vindeca de cancer

Amigdalina sau vitamina B17 care este continuta de samburii de migdale sau caise, ucide celule canceroase. Aceast lucru era stiut de foarte multi ani, insa mafia farmaceutica ne-a ascuns acest adevar. Mai mult decat atat, oculta mondiala, a lansat falsul zvon ca acesti samburi ar fi toxici.

Vitamina B17, care ucide cancerul, este continuta in special in samburii de caise. Acestia au fost declarati oficial medicament impotriva tuturor tipurilor de cancer inca de acum 35 de ani.  Dr. Max Gerson si-a tratat cu succes pacientii cu acest remediu si l-a inclus in metoda sa de combatere a cancerului.

Amigdalina se mai gaseste si in samburii de : visine, piersici, prune si mere, sorg, mei, seminte de in, linte, unele soiuri de fasole si struguri.

Taina:
Mancati produse naturale, evitati prajelile, consumati fructe si legume. Cititi si articolul despre vindecarea cancerului cu ajutorul bicarbonatului de sodiu , o descoperire a doctorului italian Simoncini. Un tratament simplu si la indemana oricui : http://opiniafagaraseana.blogspot.it/2013/02/taina-medicala-cancerul-se-vindeca-cu.html

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...