Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 22 mai 2013

PSD-ul il abandoneaza pe Adrian Nastase, amenintat cu retrimiterea dupa gratii

Stia el ce stia, atunci cand a "profetit" ca "cineva" din PSD l-a tradat, ca Iuda pe Iisus. Toti l-au acuzat de blasfemie, mai ales ca ne aflam in perioada sarbatorilor pascale. Nu doar baronii, ci insusii oamenii pe care i-a lansat in politica l-au tradat si aruncat la inaintare, lasandu-l prada sacalilor si adversarilor politici.

Praf in ochii Bruxell-ului,care a fost deja instiintat despre mutarea care va avea loc pe scena politica din Romania, de "curatenia" facuta de Justitie, prin arestarea pana in iarna a lui Adrian Nastase. Cam asa s-a intamplat si cu "iminenta" arestare a lui Becali, o gogomanie, care sa ne aduca credibilitate in raportul MCV si aderarea la spatiul Schenghen.

Se va recurge la planul "secret" regizat de DNA pentru o noua condamnare cu executare in dosarul „Zambaccian”, astfel incat Parchetul de pe langa ICCJ sa-l poate condamna pentru detinere ilegala de munitie, din dosarul dijuns de catre procurorii de la Criminalistica si Urmarire penala, pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Cunoasteti deja tot tambalaul cu figura de teatru cand Nastase a "incercat" sa isi ia zilele, ratarea tintei si scoaterea pe tearga cu celebrul fular infasurat la gat. Atunci s-au gasit 359 de cartuse calibru 38 special, 6 cartuse calibru 338 Win si 34 de cartuse 222 Rem, fara forme legale, pentru care vor reusi sa obtina cu celeritate condamnarea invinuitului, probele din aceasta speta fiind indubitabile. Pedeapsa prevazuta pentru aceasta fapta de art. 279 din Codul penal este cuprinsa intre doi si opt ani de inchisoare, dar se poate ajunge si la o pedeapsa mai mica sau cu suspendare, dar de intrat in parnaie  tot o sa intre, deoarece acesta are coada din celelalte sentinte care se contopesc.

Taina:
Pe mine m-ar fi bucurat sa aud ca o sa intre la bulau Ponta, Dragnea, Antonescu, Fenechiu, Nicolaescu, Vosganian, Videanu, Nutzi Udrea, Berceanu, Johannis, ARISTOTEL CANCESCU, Costica Nita. 


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...