Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 13 mai 2013

Politician fagarasean operat de flatulenta sau gaze de sist la purtator

Dupa cum se stie, politrucii din actuala clasa politica sunt suferinzi cronici de SCATOLOGIE, caci mananca rahat toata ziua. Psihologii, apreciaza ca este vorba despre o adaptare a comportamentului uman, in general al complexatilor care ajung in functii cheie, pentru a practica aceasta meserie. Asadar, cei mai multi sufera de diaree verbala, mancand rahat cu lingurita ori de cate ori ies in public sau la emisiuni televizate, dar mai sunt si politruci care sufera de flatulenta sau gaze de sist naturale.

Au astia din urma burdihanul plin de aere, pe care le elimina ori de cate ori vorbesc, pe gura, nu pe dos, cum ar fi normal. Mda, pai la cate dineuri cu ciolan pe fasole participa, nici nu este de mirare ca sufera de aceasta boala !


Astfel ca, in premiera mondiala, un reputat chirurg roman, Ciomu Partza-Tartza, s-a oferit sa-l opereze pe senatorul fagaraseana care sufera de gaze de sist, incercand astfel sa-i scoata aerele din cap, diareea verbala si ideile de rahat. Doar asa i se mai poate reface credibilitatea compromisa in urma repetatelor jonglerii cu bani publici, tzepelor date unor firme si bugetului local.

Taina:
Va voi tine la curent cu deznodamandul interventiei chirurgicale, stiind faptul ca reputatul chirurg, dr. Partza-Tartza, a mai scurtat unui pacient madularul in erectie, iar unei  paciente a reusit sa-i scoata falusul din cap prin hipnoza in regresie. 


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...