Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 7 mai 2013

Penalii liberali sub lupa autoritatilor

Daca este sa dam curs ultimelor analize asupra anumitor "lideri marcanti " ai penalilor liberali care conduc judetul si implicit Tara Fagarasului, avem placuta surpriza sa aflam ca liberalii au aripioare galbene penale.De unde aceasta constatare? Simplu : mai marele baron penal Cancescu, cel care si-a vopsit puful alb din cap, a fost declarat incompatibil. Sluga s-a preaplecata, postasul-senator din Fagaras, Sebastian Grapa, a fost executat silit, ca nu si-a tinut botul si l-a atacat pe Ponta si Dragnea in problema gazelor de sist. Astfel ca, dupa hau-haul latrat de acum cateva saptamani, i-au iesit besinile din cap, pardon, gazele de sist, pe nas, prin proprirea pe indemnizatia de parlamentar, acuzat fiind ca nu si-a mai platit de PATRU ANI de zile nici taxele locale, nici locul de parcare. La Brasov si Fagaras a functionat metoda aceasta de neplata, caci tatucul  Cancescu si marioneta Manduc l-au scutit de plata... Grapa, datoreaza Primariei Fagaras suma de 37.204 lei la bugetul local, plus majorarile de 1763 de lei.

Au astia de la PeNeLe galbene o atractie fantastica pentru afaceri necurate, inselarea cetatenilor si a statului, comisioane grase, neplata datoriilor si a TVA-ului, impopotonarea cu pene si pasari gen curcani penali ai primarului din Codlea, Catalin Munteanu, un alt semidoct cercetat penal pentru neplata la bugetul statului a 6.7 milioane lei ( citeste toata stirea pe http://codlea.info/2013/05/03/impartial-de-bacau-penal-despre-penes-curcanul-curcanii-aflati-sub-urmarire/) . Interesanta este lupta cu Erwin Albu, cel care-i face zile fripte primarului "curcan penal" Catalin Munteanu, prin nenumaratele proteste si informarea publicului din Codlea asupra marsaviilor si ilegalitatilor comise de catre liberali.

Taina:
Propun ca sigla orasului Codlea sa fie un curcan galben sagetat de fulgerul albastru, iar Tara Fagarasului sa aiba drept sigla o lebada galbena cu covrigi in coada... : ) 


2 comentarii :

  1. in groapa cu excrocul shi mafiotul de grapa

    RăspundețiȘtergere
  2. in groapa cu excrocul shi mafiotul asta de grapa

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...