Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 15 mai 2013

Oculta mondiala doreste o patrie a tiganilor de pretutindeni : Rromania

Minoritatea Rroma, adicatelea tiganii, desi sunt descendenti ai unor triburi nomade din cea mai de jos casta a Indiei - tara care-i recunoaste dar nu-i vrea inapoi - s-au pripasit pe melagurile Romaniei, mai intai ca robi, devenind apoi oameni liberi, iar in prezent tintesc spre infiintarea unui stat a lor care sa unifice tiganimea de pe intreg globul pamantesc.

Toate bune si frumoase pana aici, numai ca ghinionul nostru al romanilor este ca am fost toleranti cu toate minoritatile si in special cu tiganii, cei care s-au inmultit peste masura, carora le-am permis sa aiba rege si imparat. Io-te-te neica, ce democratie desavarsita. Inmultindu-se peste masura, minoritatea tiganeasca atinge cifra oficiala de cca 700 de mii de cetateni, conform recensamantului, dar in realitate sunt undeva la doua milioane si jumatate. Fara sa mai adaugam si metisii sau gagiii, rezultati in urma imperechierilor cu romanii.

Dar sa vedem care este planul Ocultei Mondiale si cum se poate realiza. Simplu ! Alegi o tara saraca si dependenta de fonduri, cu o populatie tiganeasca de proportii, sponsorizezi politicienii si pui in aplicare regionalizarea tarii si redenumirea ei. Daca la inceput, Petre Roman a dat o HG, la insistentele Bruxellului, ca toti tiganii sa se denumeasca oficiali rromi. Ehehe, uite asa s-a facut primul pas in confuzia dorita, adica toti cetatenii Romaniei sunt rromi. Romania o sa devina Rromania.

In toata lumea, tiganii sunt numiti tigani si nu rromi, fara sa-i amendeze nimeni, fara sa intervina Consiliul National Impotriva Discriminarii. As vrea sa vad si eu ca un engel, spaniol sau neamt primeste amenda ca i-a numit pe tiganii lor : gipsy, zigeuner si etc.

Taina:
Planul de tiganizare a Romaniei continua si in prezent, prin contributia ocultei mondiale care finanteaza infiintarea statului tiganesc sub denumirea de RRomania. Asa se explica si faptul ca toate tarile occidentale doresc sa scape de tigani, pe care sa-i expulzeze in tara noastra. Asa s-a intamplat cand francezii i-au trimis pe tigani inapoi in Romania, printre ei aflandu-se si tigani bulgari si sarbi, care au primit bani ca sa ramana aici.

PS : Soros si Banca Mondiala prezinta Romania ca si tara tiganilor!!!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...