Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 22 mai 2013

Noul drog al adolescentilor : Hortensia

Hortensia face parte din florile Hydrangeas, avand denumirea stiintifica de Hydrangea hortensis. Cultivata pe scara extinsa pentru frumusetea sa in China si Japonia, Hydrangea de gradina, Hortensia, este des intalnita si la noi in tara. Hortensia este o planta frecvent intalnita in parcuri si gardini, in locuri usor umbrite unde infloreste vara.

Planta se prezinta in conditii naturale sub forma unui arbust tufos cu numeroase tulpini. Florile apar spre sfirsitul lunii aprilie si se deschid in luna iunie, perioada de inflorire durand intre 4 si 6 saptamani.

De la frumusetea florilor la trecerea in lumea viselor a fost doar un pas pe care narcomanii l-au si facut deja. Inventivi si foarte cititi, au descoperit parcurile si gradinile care le ofera efectul halucinogen dorit, practic fara nici un ban. Pur si simplu recolteaza frunzele, florile sau tulpinile, care introduse in tabac si fumate, dau acea stare psihedelica. Nu este intezisa ca si canepa, asa ca baietii s-au reorientat.

Taina: 
Baiul este ca in cantitati mari, planta este toxica pentru organism, deoarece prin ardere, formeaza acid cianhidric, otravitor pentru organismul uman. Ramane de vazut daca autoritatile o sa interzica floarea in parcuri publice ?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...