Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 24 mai 2013

Nemultumirea maselor populare a cuprins toata Europa

Incepand cu Anglia, unde musulmanii fac legea si s-au pretat la jafuri si omoruri, continuand cu Suedia, acolo unde imigrantii musulmani protesteaza si dau foc scolilor, masinilor si institutiilor, pana la estul Europei, unde vecinii nostri bulgari, i-au atacat verbal pe diplomatii europeni aflati in Parlamentul Bulgar.

Elmar Brok, presedintele comisiei pentru afaceri externe a Parlamentului European, s-a aratat ingrijorat de rolul pe care il joaca nationalistii bulgari in politica tarii.  Aceasta afirmatie vine ca urmare a discursului unui lider nationalist, tinut in fata parlamentarilor bulgari si ai oficialilor UE care se aflau in sala, prin tonul dur si reprosurile adresate acestora : “Nu veniţi aici îmbuibaţi şi satisfăcuţi pentru a ne dicta ordinele Bruxellesului şi nu ne învăţaţi cum să aplicăm democraţia în ţara noastră. Veniţi aici, cu picioarele pe pământ, şi vedeţi cum trăiesc oamenii”, le-a spus acesta ambasadorilor din UE.

Taina:
Diplomatii UE au parasit imediat sala deranjati de adevarul spus in fata de acest brav lider bulgar. Nu se asteptau la asa ceva. UE ne trateaza pe toti ca pe niste sclavi din coloniile lor. Mai duca-se dr.akului toti mUE-istii si legile pe care ni le impun. Noi n-avem drepturi, avem doar datorii si supusenie! 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...