Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 23 mai 2013

Limitarea mandatelor parlamentare initiata de catre Noua Republica

Cica au pornit de firul ierbii sau mai bine zis al usturoiului, caci mie mi se pare destul de distractiv raspopitul ala de Nematu, mai ales cand iese cu funia de usturoi la gat, ca sa alunge spiritele malefice.

 Acuma, ce sa zic ? E drept ca initiativa cu limitarea mandatelor  parlamentare la doar doua , initiata de catre vicepresedintele partidului si totodata senator independent, este una cat se poate de benefica si laudabila. eu as adauga si impunerea salariului minim pe economie, iar astfel ar fi treaba rezolvata.

Taina:
Pentru asta ar trebui modificata legea 35 din 2008, privind alegerea Camerei Deputatilor si a Senatului. Stau insa si ma intreb, asa ca ardeleanul, daca aceasta propunere s-ar aproba, atunci ar trebui ca si presedintii de Consilii Judetene, primarii si consilierii judeteni sau locali sa se supuna acestei legi de maxim doua mandate.

Sincer, s-ar mai diminua influenta clanurilor mafiote si razboiul orgoliilor pentru ocuparea unor functii. Ar fi un razboi acerb pentru functii, dar se scapa de tirania unur indivizi care nu inteleg ca trebuie sa mai lase locul si altora.  

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...