Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 17 mai 2013

Impotenta autoritatilor fagarasene naste mostrii

 De ceva vreme ma cam framanta o intrebare : oare lista lui Sinndler era rosie sau galbena ? Indiferent de situatie, rezultatul este acelasi, in ambele cazuri s-au ales sumele de bani date de mafioti celor doua partide care au dat cei mai numerosi consilieri in Fagaras, liberalii si pesedeii.

Cum s-au intocmit aceste liste ? Simplu! S-a trecut pe o bucata de hartie galbena si ofilita sau dupa caz rosie insangerata de atatea minciuni , s-au trecut niste nume in functie de suma oferita si astfel ne-am pricopsit cu borfasii galbeni si rosii in CL Fagaras.

De la aceasta lista a rusinii incepe si impotenta autoritatilor si nepasarea lor fata de cetatean, harababura si gargara de care au dat dovada pana in prezent. Lucrari de mantuiala, banii aruncati pe apa sambetei si comisioane grase, cam asta este situatia actuala. Am reamintit si ieri intr-un articol despre lipsa toaletelor in municipiu si alte lipsuri , dar de terase nu ducem lipsa. E plin centrul de terase care iti obstructioneaza trecerea, caci de aici ies comisioanele. De ce nu le-au pus in spatele cetatii sau pe alee in parculet, fara sa incurce circulatia, ori intre farmacie, parculetul copiilor si restaurantul Bulevard ? 

Mda, dar smecherii si pisicherii vor in buricul targului ! Doar gratarele cu mici mai lipsesc si atmosfera de balci este la ea acasa. Nu stiu de ce i-au mai mutat pe pietari, caci in centru este mai tiganeala decat in fostul targ de vechituri. Astia nu deranjeaza cu tarabele lor si aspectul inestetic ? 


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...