Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 28 mai 2013

Concedieri masive in tara si in Fagaras

Guvernul USL-asilor distruge Romania din temelii !

Disponibilizari masive in toata tara, incepand cu Hidroservurile si Posta Romana, acolo unde peste 4000 de persoane vor ramane fara un loc de munca. Nici Fagarasul nu scapa de concedieri, fiind anuntate disponibilizari in masa ale angajatilor de la Nitroporos, un pui al Combinatului Chimic.

Astfel au hotarat cei din conducerea grupului InterAgro, din care face parte si Nitroporosul, datorita cresterii preturilor la gaze naturale si electricitate, sa concedieze jumatate dintre angajati. . S-a luat cea mai simpla solutie, concedierea a peste 250 de oameni din cei peste 500 cati numara societatea, pana la inceputul lunii iulie. Pe langa acestia vor mai fi concediati si angajatii care erau si pensionari, plus cei cu contracte de colabarore, insumand un total de peste 300 de disponibilizati.

Nimeni nu se astepta la concedieri atat de masive, chiar daca liderii de sindicat au anticipat ca se pune la cale o restructurare de personal. Cei care se vor regasi pe lista neagra, o sa primeasca trei salarii compensatorii si pa si pu ..la revedere.

Taina:
Ponta anunta ca vrea referendum pentru modificarea constitutiei si regionalizarea Romaniei, ca sa poata dezbina si pradui mai usor tara. De ce sa mai facem un referendeum, daca oricum nu se tine cont de vointa poporului, care a ales in 2009 cu 90% un parlament unicameral si cu maxim 300 de SPARLAMENTARI.

Eu propun un REFERENDUM PENTRU DEMITEREA TUTUROR POLITICIENILOR SI DESFIINTAREA PARTIDELOR ACTUALE si taragerea la raspundere a tuturor celor care se fac vinovati de distrugerea economiei romanesti. 

2 comentarii :

  1. Nemultumiti suntem de voi si de Domnul Grapa care trage numai pt el si att nu pentru Fagaraseni.. nici restu nu sunt mai buni dar nici unul nu este hot ca Nea" Grapa care depaseste orice limita..

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca aproape toti fagarasenii sunt nemultumiti de Grapa si toata gasca liberala, in frunte cu Manduc si Carje. La fel de huliti sunt si cei din gasca PSD, in frunte cu controversatul Mihai Popa.

    Cred ca populatia s-a saturat de toti hotii adunati sub umbrela partidelor politice actuale.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...