Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 17 mai 2013

Ca se rupe, nu se rupe, Usl-ul tot va .. frige !

Se coace debarasarea de PNL si ruperea aliantei? Se pare ca da. Crin Antonescu si-a asmutit latratorii de serviciu sa sara la gatul lui Ponta, care isi intareste pozitia pe zi ce trece. Cel mai vocal critic la adresa premierului fiind Sorin Rosca Stanescu care a tulburat apele in USL. A incercat si catelusul postas fagarasean  sa latre ca un dulau, Grapa , dar si-a rupt coltii de lapte in turul pantalonilor de fier ai garzii pretoriene PSD-iste, ramanand doar cu mirosul " gazeloe de sist" emanate.

Satul de atatia latratori galbeni, Ponta a iesit pe sticla vadit iritat, lansand o serie de atacuri dure si vorbe grele: "Cred ca e cea mai mare criza pe care o are USL de la formare. .. Vreau sa fie foarte clar, daca Sorin Rosca Stanescu este in continuare senator USL, inseamna ca acordul nu mai e in vigoare".

De ce incepe Ponta sa isi arate muschii ? Simplu ! A trecut testul coabitarii, detine o majoritate parlamentara si fara ajutorul PNL-ului, are sanse sa mai atraga si parlamentarii din PP-DD, detine pargii esentiale mostenite de la Basescu, asadar, nu mai exista baza pentru " tolerarea" liberalilor in orice conditii.

Taina:
Chiar daca aceasta " criza grava" din alianta se va rezolva cumva, fie si prin demiterea lui S.R.Stanescu, o sa apara o alta problema si pana la urma buboiul USL tot se va sparge. Zarurile au fost aruncate. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...