Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

sâmbătă, 20 aprilie 2013

UE este condusa de mafihoti si criminali de drept comun

Europarlamentarul britanic Nigel Farage, lider al Partidului Independentei Regatului Unit (UKIP) si al grupului “Europa pentru Libertate si Democratie” din Parlamentul European, a atacat dur masurile propuse Ciprului de Comisia Europeana. Acesta, i-a criticat dur pe comisiarii UE: “Sunteti niste CRIMINALI de drept comun, e comunism pur ce faceti!”

Nigel Farage, a devenit celebru datorita discursurilor sale eurosceptice si opozitiei pe care o face actualilor conducatori ai UE. Cum era de asteptat, criticile dure la adresa inaltilor demnitari din CE, au fost cenzurate. Acest europarlamentar cu temperament vulcanic ne-a avertizat si pe noi ca facem o mare greseala aderand la UE, devenind doar o colonie : “Aderarea la UE se va dovedi a fi o greşeală istorică uriaşă pentru ţara dumneavoastră”.

Iata si declaratia :

“Cu 25 de ani in urma, doamna Thatcher a vazut adevarul din spatele proiectului european, a inteles ca este vorba despre luarea democratiei de la statele independente si a o acorda unor oameni care nu stiu ce fac. Doamna Thatcher a vazut foarte clar ca proiectul nu va functiona si ca este unul periculos. Am incercat, la randul meu, sa prezic urmatoarele evolutii pe masura ce dezastrul euro avansa. Discursul meu pesimist a fost confirmat, sunteti niste criminali de drept comun. Furati bani din conturile oamenilor. Si aceasta este dovada esecului Europei. Ati incercat sa luati bani de la micii investitori, incalcand propriile primisiuni facute in 2008. Cu acest precedent, ne uitam catre Spania, unde exista o rata a falimentelor de 45% si ne intrebam care e planul de salvare a celorlalte tari. Mesajul dumneavoastra transmis catre investitori e limpede. Scoateti-va banii din zona euro inainte de a va fi luati. Ce-ati facut in Cipru echivaleaza cu clopotele de inmormantare pentru increderea oamenilor. Cat de ironic sa-l vezi pe primul ministru rus Dimitri Medvedev, care compara actiunile Comisiei cu unele decizii luate de autoritatile sovietice. Si acum vine o propunere germana care spune ca ce ar trebui sa facem este sa confiscam proprietati ale cetatenilor. Aceasta inseamna comunism pur, putere fara limite, un val de mizerie pentru cetateni si cu cat scapam mai repede de voi, cu atat mai bine. Si ce facem noi, aici in Parlament? Avem capacitatea de a cere socoteala Comisiei. Am sa demarez o motiune de cenzura si ma intreb cati dintre dumneavoastra au curajul sa o sustina. Ma indoiesc sincer ca o veti face. Domnilor, Parlamentul European intretine o fictiune federala care nu mai este sustenabila astazi”, a declarat Farage.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...