Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 29 aprilie 2013

UDMR se opune regionalizarii prin asumarea raspunderii parlamentare

UDMR spune NEM TUDOM asumarii raspunderii parlamentare pentru regionalizarea Romaniei. Kelemen Hunor a declarat ca formatiunea parlamanetara pe care o reprezinta nu este de acord cu regionalizarea Romaniei, in forma in care este ea propusa acum de actuala coalitie aflata la putere.

  “Nu suntem de acord cu asumarea răspunderii, dacă vom ajunge, cumva, până acolo, după amendarea Constituţiei, pentru că nu se poate ocoli o dezbatere parlamentară. Nu vorbim aici de legea privind proprietăţile confiscate, care vizează un segment din societate, ci de legea privind înfiinţarea regiunilor, unde fiecare om este vizat. Din acest punct de vedere cred că nu ai voie nici legal, nici moral să eviţi dezbaterea parlamentară. Nu am susţinut această modalitate nici în 2011, când PDL a încercat să facă această formă de adoptare a legii, nu o vom susţine nici acum. Din punctul nostru de vedere, ar fi cea mai mare greşeală a actualei coaliţii o asumare pe reorganizarea regiunilor” a declarat Hunor.

Ungurii se bazeaza pe situatia economica dezastruasa a Romaniei, care nu isi mai permite cheltuierea unor sume uriase pentru organizarea unui alt referendum.

Taina:
Fara fonduri , referendumul nu se va tine niciodata, astfel ca UDMR mizeaza pe aceasta carte si spune un NEM hotarat formei actuale a regionalizarii Romaniei.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...