Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 10 aprilie 2013

Stiri loco Fagaras - Medici care freaca cucu : Nu sunt bani, dar fug de lucru !

In muncipiul Fagaras, timpul pare a sta pe loc, si asta nu din cauza mult asteptatelor schimbari trambitate de primar si alesii locali, ci a modului de a vedea in perspectiva si a dori cu adevarat sa se faca ceva si pentru binele cetateanului. Promisiuni multe, dar la capitolul realizari tragem liniuta galbena si spunem pas.

O dovada in acest sens care vine sa ne confirme pasul batut pe loc, este si proasta administrare a Spitalului "Aurel Tulbure" din Fagaras, acolo unde scandalurile par sa nu se mai termine. Managerul institutiei, liberalul Ghetea, este contestat de angajati, pacientii sunt revoltati de modul rudimentar, primitiv , in care sunt tratati( mancarea se aduce in galeti de plastic ca la troaca porcilor) iar medicii fug ca necuratu'de tamaie de posturile scoase la concurs.

Multe sectii din cadrul spitalului nu au un medic de specialitate, datorita lipsei de motivatie din partea autoritatilor, adica nu sunt remunerati cum trebuie plus timpul si banii pierduti pe naveta. Posturi sunt si chiar au fost scoase la concurs - datorita faptului ca PNL-istii care conduc urbea si spitalul nu mai au in componenta partidului medici pe care sa-i angajeze neconditionat,caci deja au ocupat toate posturile de conducere, iar PSD-ul si-a infiltrat oamenii sau iubitele in posturile caldute- dar de prezentat nu s-a prezentat nimeni. Foarte putini sunt medicii care mai fac aceasta meserie din vocatie si au acceptat un post la Fagaras.

Taina:
Se merge pe vechea lozinca : Fraca toata ziua cucu, vor doar bani, dar fug de lucru !


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...