Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 23 aprilie 2013

Stiri loco Fagaras : Drumurile noastre toate, se vor ingusta la...betie !

Tragediile se tin lant pe drumurile Tarii Fagarasului, spulberand din nou o viata omeneasca si ranind alti doi colegi de munca. De data aceasta n-au mai fost de vina nici insulele mortii si nici alte obstacole plantate in calea conducatorilor auto, ci pur si simplu, nerespectarea regulilor elementare de circulatie, neadaptarea vitezei si consumul de alcool.

Asa s-a intamplat cu o echipa de 5  muncituri, angajati ai firmei Bilka,  care au efectuat o lucrare intr-un sat de sub munte. Bucurosi nevoie mare ca au un loc de munca, ca au facut si ei un ban cinstit, s-au dedat la "apa tare"- desi nu-i dezlegare la vin ca suntem in Postul Pastelui - aghesmuindu-se chiar si soferul, impins de michidutza, fireste.  Regretele sunt tardive!

 Astfel ca, la intoarcerea spre casa cu masina de serviciu, pe podul de la intrarea in Hurez dinspre Sasciori, soferul a pierdut controlul volanului si a cazut cu masina in gol. Poate ca i s-a ingustat drumul din cauza aghiasmei, sau poate ca se credea la bordul unui avion, cine stie ? Cert este, ca unul dintre colegi a murit pe loc, iar alti doi au fost transportati la spital cu rani usoare. Soferul si pasegerul din dreapta nu au patit nimic, datorita faptului ca si-au pus centurile de siguranta.

Cercetarile efectuate de oamenii legi ne vor edifica daca soferul a consumat sau nu alcool si vor stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

Taina:
Pana atunci, ramanem la speculatii si marturia martorilor oculari, care au declarat ca toti cei cinci pasageri ai autovehicului au consumat alcool, inclusiv soferul. 


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...