Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

sâmbătă, 20 aprilie 2013

Stiri loco Fagaras :Chiriasii din blocurile ANL sunt evacuati

Incep sa iasa la iveala tot felul de escrocherii care s-au derulat de la aparitia blocurilor ANL, unde doar cei cu priza la consilieri si partidele corupte din Fagaras, primeau repartitii pe baza de plic si recomandare din partea politrucilor.

Astfel ca, multimea oamenilor nevoiasi si cu o situatie materiala precara care aveau nevoie de un apartament sau garsoniera, au fost inlaturati, iar dosarele de repartitie au fost repartizate smecherilor care doreau sa valorifice aceste apartamente, prin subinchiriere sau trecerea lor in regim privat si la o suma modesta. Numai ca, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Sa fie oare o reg;lare de conturi ? N-au mai sponsorizat la pusculita de partid ?

Indiferent de situatie, ma bucur ca cei care au "inchiriat" locuintele din cele cinci blocuri ANL vor fi scosi afara cu forta, pentru incalcarea termenilor contractuali. In consecinta, toti acesti pilosi care au obtinut un spatiu de locuit cu o chirie modica, in detrimentul cetatenilor nevoiasi, vor fi scosi din joc. Nu va dau nume, dar sunt si fosti consilieri si oameni politici care au "profitat" de blocurile ANL, iar acum sunt inlaturati din joc.  Nu pot decat sa fredonez melodia : Ce bine imi pare ca ai luat tzeapa, tra la la , tra la la ...

Taina:
Primaria Fagaras, reziliaza contractele celor 27 de chiriasi care au incalcat contractul de inchiriere, subinchiriind locuintele sau pur si simplu pentru ca nu locuiau in ele. Locurile ramase libere vor fi inchiriate la urmatoarea repartitie, cu miros de plicuri galbene depuse la dosar.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...