Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 12 aprilie 2013

S-a inventat masina care prezice viitorul

Un tanar cercetator de numai 27 de ani din Iran, Ali Razeghi, pretinde ca a inventat masina care prezice viitorul. Aceasta masina a timpului, este un fel de calculator care permite utilizatorului sa deruleze timpul in viitor. Este de ajuns ca utilizatorul masinariei sa atinga un senzor ,care odata declansat incepe sa prezica viitorul persoanei pentru urmatorii 5-8 ani de zile.

"Am lucrat la acest proiect în ultimii zece ani. Invenția mea are mărimea unui computer normal și poate prezice lucruri care se vor întâmpla în următorii cinci-opt ani în viața utilizatorilor cu o acuratețe de 98%. Ea nu te trimite în viitor, ci aduce viitorul la tine." sustine Ali Razeghi.

Masinaria a fost inregistrata sub titulatura ”The Aryayek Time Traveling Machine”, si funcționeaza pe baza unui set complex de algoritmi. Deocamdata totul este tinut secret, de teama ca americanii si chinezii sa nu fure ideea.

Taina:
Internautii din toata lumea s-au aratat surprinsi de noua inventie, blocand pagina de internet a inventatorului cu numarul foarte mare de accesari. Parerile sunt insa impartite, cei mai multi pledand pentru o incercare de a impresiona opinia si lumea stiintifica cu salturi tehnologice. 

PS: Eu astept numerele la loto pe saptamana viitoare! : ))

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...