Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 19 aprilie 2013

Ponta le arata coltii liberalilor "care nu isi tin gura". Dar cu polpulatia care vocifereaza, cum ramane ?

Ce- i mai place lui Ponta sa plagieze, de zici ca l-a nascut ma-sa pe masa de xerox. Acum ca a coabitat cu Basescu, a inceput sa-i "imprumute" discursul si chiar a invatat din lectiile pe care i le-a predat. Victor Ponta a declarat ca va ignora "pana la un anumit moment" criticile lansate periodic la adresa Guvernului de liberalii Frunzaverde, Rosca Stanescu si Orban, dar a avertizat ca aceste "vedete de Dambovita care nu pot sa-si tina gura" incep sa reprezinte un risc pentru functionarea USL.

"Exista cativa oameni de la PNL care nu au niciun fel de cadere sau mandat din partea PNL, dar care se trezesc vorbind. Este un termen generic, ca unii se trezesc si seara sa vorbeasca. Pana la un anumit moment, o sa-i ignor, de la un moment incolo sigur ca o sa le cer partenerilor mei de coalitie sa stabilim: eu nu am alianta nici cu Frunzaverde, nici cu Rosca Stanescu, nici cu Orban, eu am alianta cu PNL si cu PC si daca Guvernul asta e bun, atunci e bun, daca Guvernul nu e bun, ii punem pe Frunzaverde si pe Rosca sa conduca tara", a spus Ponta.

 Eu pot sa-i inteleg frustrarea premierului fata de liberalii care macane, dar ce ne facem cu multimea de nemultumiti care vocifereaza si protesteaza atat la adresa USL, dar mai ales fata de Victoras? Lor cum le mai  inchizi gura, stimabile? Ca se inmultesc pe zi ce trece si foame le sta in gat, romanilor ! Cand se vor ridica Gheorghe si Ion, o sa fugi mancand pamantul. Nici xeroxul nu o sa te mai rabde pe hartie, daramite oamenii revoltati si inselati in asteptari.

Poate ca o sa apeleze iar la o tampenie si o sa uziteze de un proverb, asa cum a facut in cazul fostei invatatoare Cristiana Anghel, devenita senator intre timp : "Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti". O gafa monumentala, care necesita demisia din functia de premier. Pai, cum asa stimabile? Atunci cand facea greva foamei si lupta contra "urzupatorului" Basescu, era un stindard al revoltei populatiei. Cu alte cuvinte : mai bine murea, cateaua, sa nu ma mai critice atata.  

Taina:
Pe lacul cetatii din Fagaras au fost aduse cateva lebede de catre liberali. Asa ca, atunci cand o sa te incolteasca masele de nemultumiti, poti sa-l trezesti din somnul dulce si pe tovarasul Crin si sa-i reciti din Eminescu :
Trece lebada pe ape
Intre trestii sa se culce
Fie-ti ingerii aproape
Somnul dulce.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...